İliçi Başvurusu Onay İşlemleri

Kodla Büyü

KöfteHoRr

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar, iliçi yer değiştirme başvurusu yaıp okul onayı alındıktan sonra bizim okula gidip çıktıyı imzalamamız gerekiyor mu? Malum yazdırma ekranı okul onayından sonra çıkıyor. Bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirse sevinirim.

il dışındaysanız dönünce diyor kılavuzda.. hocam beyan durumuna ne yazdınız? sizin tayin sebebiniz nedir?

Ben iliçi çalışma süremi doldurduğum için istedim hocam, herhangi bir beyan işaretlemedim o yüzden

KöfteHoRr' Alıntı:
Ben iliçi çalışma süremi doldurduğum için istedim hocam, herhangi bir beyan işaretlemedim o yüzden

nihayet kendim gibi birini buldum :) hocam sizin de okulunuz ilköğretimken ortaokul oldu dimi ama 3 yıldan fazla çalıştığınız için boş bıraktınız.. bana da ilçeden böyle dediler ama arkadaşlardan "okulum dönüştürüldü" diye seç diyenler de var kafam karışmıştı...

Onun gibi bişey hocam. Bizim okul hem ilkokul hem ortaokul oldu, sabah ortaokul öğleden sonra ilkokul. "Okulum dönüştürüldü" seçeneğini eğer 3 yılınızı doldurmadıysanız tayin istemek için işaretlemeniz gerekebilirdi. Ama sizi zaten tayin hakkınız olduğu için herhangi bir beyanda bulunmanıza gerek yok.

bende 3 yılımı doldurdum ancak dönüştürüldü işaretlemeden izin vermedi başvuru yapmama, bende işaretledim...

arkadaşlar ben sözleşmeli çalışırken yine kendi okuluma kpss puanımla kadroya geçtim şimdi ben beyan durumunu boş mu bırakacağım yoksa "kadromun bulunduğu eğitim kurumunda sözleşmeli öğretmen olarak görev yaptım" ibaresini mi seçeceğim?

kadrolu olarak 3 yılını doldurduysan bişey işaretlemene gerek yok, ama sözleşmeli ve kadrolu toplmda 3 yıl ediyorsa işaretlemen gerekir.

btcikız' Alıntı:
arkadaşlar ben sözleşmeli çalışırken yine kendi okuluma kpss puanımla kadroya geçtim şimdi ben beyan durumunu boş mu bırakacağım yoksa "kadromun bulunduğu eğitim kurumunda sözleşmeli öğretmen olarak görev yaptım" ibaresini mi seçeceğim?

hocam mutlaka ilçenizi arayıp sorun.. çünkü değiştirmiyorlar....

Daha yapmadım tercihlerimi. Yarın kaça kadar yapmamız lazım, çok tedirgin oldum. Daha il onaylayacak falan.

Geri