İliçi tayin formatörlük görevi

Kodla Büyü

sarı_sarı

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bilişim Teknolojileri öğretmeniyim ve iliçi tayinlerde aynı ilçede başka bir okula tayinim çıktı. Fakat bulunduğum ilde formatörlük görevlendirmeleri 1 Temmuz -31 Aralık 2012 için yapılmıştı ve tayin olduğum okulun din kültürü öğretmeni branşından görevlendirilmiş formatörü var.
Şimdi benim formatörlüğüm düşüyor mu yoksa eski okulumda 31 Aralıka kadar formatör mü kalırım?

Yani bulunduğun okulda görevlendirme yapılmış.Ama yinede dilekçeyle başvur.milli eğitimden tanıdığın varsa ona sor öncelikle.

yeni okulda aralık sonuna kadar dkab öğretmeni formatör kalır, ama eski okuldaki görevlendirme iptal olur mu onu sormak lazım.

benim görevlendirme eski okulda devam eder mi? Ben madur mu olucam yani formatörlük ekdersi olmadan bilişim öğretmeni olmanın hiç bi avantajı yok. Adamın ders saati 30 zaten formatörlüğe devam etmek istemez ki

Asil gelince vekilin görevi düşer.
Dolayısı ile yaz dilekçeni geç dümen başına.Başarılar.
(Sonuçtanda haber ver)

sarı_sarı' Alıntı:
benim görevlendirme eski okulda devam eder mi? Ben madur mu olucam yani formatörlük ekdersi olmadan bilişim öğretmeni olmanın hiç bi avantajı yok. Adamın ders saati 30 zaten formatörlüğe devam etmek istemez ki
derse girmemek için ister belki. :shock:

koray45' Alıntı:
(Sonuçtanda haber ver)

Bizim aslimiz formatör mi ki :)

Formatorluk koltuğunun altimizdaki emanet olduğunu unutmayalim

koray45' Alıntı:
(Sonuçtanda haber ver)
dağdan gelen bağdakini kovamaz hocam. sonuçta başvuru tarihleri arasında o okulda bir bilişim öğretmeni yoktu ve din kült. öğrtemeni başvurdu oldu. o tarihlerde hocamın ataması çıkmış olsaydı ve ben de başvuruyorum deseydi din kült. hocasına ozaman din kült. hocasının başvurusu onaylanmazdı. şu durumda din kült. hocası 31 aralığa kadar formatördür. bilişimci eğer isterse 2. dönem için başvurur. işte o zaman ikiside başvursa bile bilişimcinin başvurusu kabul olur.

Geri