İliçi Tayin...

Kodla Büyü

bil_teknik

Aktif Üye
Ben 2010 yılında ilköğretim okuluna tayinle geldim.Bu 2012 yılında iliçi tayin isteyebilirmiyim?İliçi tayin 3 sene olduğunu söyledikleri için sordum...

3 sene dolmadığına göre isteyemezsiniz. Çalıştığınız yer doğu görevi geçiyorsa ve 2010 mayıstan önce oraya atandıysanız istersiniz.

sisss' Alıntı:
3 sene dolmadığına göre isteyemezsiniz. Çalıştığınız yer doğu görevi geçiyorsa ve 2010 mayıstan önce oraya atandıysanız istersiniz.

hocam bunu biraz acar mısınız?
yöentmelik mönetmelik ne dayanağı varsa soyleyebilir misiniz?
ben de 2009 temmuzda geldim doguya ama geldikten sonra askere gittim. dolaysıyla 15 temmuz itibariyle ASKERLİK HARİÇ 2 yıl 8 ay...

sizin dediğinize gore ben isteyebiliyorum mu?

Hocam 06.05.2010 tarihli yönetmelik değişikliği ile iliçi tayin isteyebilmek için o ilde en az 3 yıl çalışma şartı getirildi.
Dolayısıyla :(

cyln' Alıntı:
sisss' Alıntı:

hocam bunu biraz acar mısınız?
yöentmelik mönetmelik ne dayanağı varsa soyleyebilir misiniz?
ben de 2009 temmuzda geldim doguya ama geldikten sonra askere gittim. dolaysıyla 15 temmuz itibariyle ASKERLİK HARİÇ 2 yıl 8 ay...

sizin dediğinize gore ben isteyebiliyorum mu?

stajyerliğiniz kalktıysa istersiniz. Geçen senede il içi ve iller arası isteyebiliyordunuz. Şu maddeye istinaden..

3.10. 06.05.2010 tarihinde yayımlanan Yönetmelikle yürürlükten kaldırılan Yönetmelik hükümlerine göre zorunlu çalışma yükümlülüklerini yerine getirmek üzere ikinci ve üçüncü hizmet bölgesine dâhil iller ile birinci hizmet bölgesine dâhil illerin (D) ve (E) ilçelerindeki eğitim kurumlarında 6/5/2010 tarihi itibarıyla görev yapmakta olan öğretmenler, adaylıkları kaldırılmış olmak kaydıyla bulundukları eğitim kurumlarında ya da illerde çalışmaları gereken sürelerini tamamlayıp tamamlamadıklarına bakılmaksızın il içi ve iller arasında yer değiştirme dönemlerinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

Ama benim mebbis ekranimda ZORUNLU CALİSMA YUKUMLUSU DEGİL yaziyor.
Adaylik kalkmis. Gorevde 5. Yilim
Khk ile kadroya gectim

Simdi madde beni ilgilendiriyormu ilgilendirmiyormu

cyln' Alıntı:
Ama benim mebbis ekranimda ZORUNLU CALİSMA YUKUMLUSU DEGİL yaziyor.
Adaylik kalkmis. Gorevde 5. Yilim
Khk ile kadroya gectim

Simdi madde beni ilgilendiriyormu ilgilendirmiyormu
Bence ilgilendiriyor araştırmanızda fayda var

İl içi ve iller arası isteğe bağlı yer değiştirmeler

GEÇİCİ MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik hükümlerine göre 2010 ve 2011 yıllarında yapılacak isteğe bağlı il içi yer değiştirmeye esas alınan bulunduğu eğitim kurumunda çalışma süresi “2” yıl olarak uygulanır.

MADDE 26 – (1) Zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar, bu yükümlülüğünü tamamlayanlar ya da muaf tutulanlar ile sağlık ve eş durumu özrü nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlardan bulundukları eğitim kurumunda en az 3 yıl süreyle çalışan öğretmenler il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

(2) Zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar, bu yükümlülüğünü tamamlayanlar ya da muaf olan öğretmenlerden bulundukları ilde en az üç yıllık çalışma süresini tamamlayanlar iller arasında yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

(3) Zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan öğretmenler, bu yükümlülüklerini tamamladıkları tarihten sonraki ilk yer değiştirme döneminde yer değiştirme başvurusunda bulunabilirler.
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/27573_0.html

Ekli dosyalar

blşmblşm' Alıntı:
2 yıl diye biliyorum bende

GEÇİCİ MADDE 2 – (1) Bu Yönetmelik hükümlerine göre 2010 ve 2011 yıllarında yapılacak isteğe bağlı il içi yer değiştirmeye esas alınan bulunduğu eğitim kurumunda çalışma süresi “2” yıl olarak uygulanır.

MADDE 26 – (1) Zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayanlar, bu yükümlülüğünü tamamlayanlar ya da muaf tutulanlar ile sağlık ve eş durumu özrü nedeniyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenmiş olanlardan bulundukları eğitim kurumunda en az 3 yıl süreyle çalışan öğretmenler il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilirler.

Geri