evet hocama katılıyorum.. Kılavuzdaki duruma göre hareket edin, aksi takdirde 1 yılınız boşa gider hocam..ilyas33' Alıntı:iliçi tayin isteyenlere ildışı tayin yasagı vardı önceki yıllarda.ona göre tercih yapın.klavuzu iyi okuyun
dengem' Alıntı:evet hocama katılıyorum.. Kılavuzdaki duruma göre hareket edin, aksi takdirde 1 yılınız boşa gider hocam..ilyas33' Alıntı:iliçi tayin isteyenlere ildışı tayin yasagı vardı önceki yıllarda.ona göre tercih yapın.klavuzu iyi okuyun
geçen seneki klavuzda il içi tayin isteyen biri eğer il içi çıkarsa ildışı isteyemiyordu.Eğer il içi istediniz ama çıkmadı o zaman il dışı isteyebiliyordunuz.oshima' Alıntı:arkadaşlar bu sene ildışı tayini istemeyi düşünüyorum fakat gelmez ise aynı zamnada iliçi tayinide düşünüyorum.takvime göre iliçi tayini ildısı tayininden önce geliyor.iliçi tayin hakkım gelirse ildışı tayin isteyebilirmiyim ? tşkler
bilisimci_009' Alıntı:geçen seneki klavuzda il içi tayin isteyen biri eğer il içi çıkarsa ildışı isteyemiyordu.Eğer il içi istediniz ama çıkmadı o zaman il dışı isteyebiliyordunuz.oshima' Alıntı:arkadaşlar bu sene ildışı tayini istemeyi düşünüyorum fakat gelmez ise aynı zamnada iliçi tayinide düşünüyorum.takvime göre iliçi tayini ildısı tayininden önce geliyor.iliçi tayin hakkım gelirse ildışı tayin isteyebilirmiyim ? tşkler
Ben 5 yıl köyde il dışı isteme yüzünden öyle kaldım.Geçen yılda garanti olsun diye köyden kurtulmak için önce il içi istedim ve çıktı.Köyden kurtulduktan sonra Artık İlde 3 yılı doldurduğum için ildışı çıkana kadar ister dururum bence sizde öyle yapın
oshima' Alıntı:
peki hocam il içi çıkarsa ve daha sonra ildışı seçebilmem için 3 sene beklemem mi gerekiyor,yoksa ertesi sene ildışı seçebilirmiyim ?
oshima' Alıntı:bilisimci_009' Alıntı:geçen seneki klavuzda il içi tayin isteyen biri eğer il içi çıkarsa ildışı isteyemiyordu.Eğer il içi istediniz ama çıkmadı o zaman il dışı isteyebiliyordunuz.oshima' Alıntı:arkadaşlar bu sene ildışı tayini istemeyi düşünüyorum fakat gelmez ise aynı zamnada iliçi tayinide düşünüyorum.takvime göre iliçi tayini ildısı tayininden önce geliyor.iliçi tayin hakkım gelirse ildışı tayin isteyebilirmiyim ? tşkler
Ben 5 yıl köyde il dışı isteme yüzünden öyle kaldım.Geçen yılda garanti olsun diye köyden kurtulmak için önce il içi istedim ve çıktı.Köyden kurtulduktan sonra Artık İlde 3 yılı doldurduğum için ildışı çıkana kadar ister dururum bence sizde öyle yapın
peki hocam il içi çıkarsa ve daha sonra ildışı seçebilmem için 3 sene beklemem mi gerekiyor,yoksa ertesi sene ildışı seçebilirmiyim ?
bilisimci_009' Alıntı:oshima' Alıntı:bilisimci_009' Alıntı:geçen seneki klavuzda il içi tayin isteyen biri eğer il içi çıkarsa ildışı isteyemiyordu.Eğer il içi istediniz ama çıkmadı o zaman il dışı isteyebiliyordunuz.oshima' Alıntı:arkadaşlar bu sene ildışı tayini istemeyi düşünüyorum fakat gelmez ise aynı zamnada iliçi tayinide düşünüyorum.takvime göre iliçi tayini ildısı tayininden önce geliyor.iliçi tayin hakkım gelirse ildışı tayin isteyebilirmiyim ? tşkler
Evet Hocam İlde 3 yılınızı zaten doldurduğunuz için isteyebiliyorsunuz. ben 2013 temmuzda il içiyle şuanki okuluma geldim ve şimdi il dışı isteyebiliyorum