İlişik kesmenin son günü var mı?

Kodla Büyü

efesclass

Site Gezgini
Arkadaşlar 2016 ildışı ile tayinimiz çıktı. Kılavuzda belirtildiği üzere 28 Haziran 2016 da ilişik kesmeler başladı. Kılavuzda ilişik kesmeler için başlangıç tarihi var ama ne zamana kadar yapılacağı yani ilişik kesme son tarihi yok. Kesin olarak bilen biri varsa kılavuza bakıp cevap verirse sevinirim. Yeni yerden ev tutup öyle gelip ilişik keseyim diyorum 1 ayı bulur tahminim geç kalma söz konusu olabilir mi acaba. Teşekkürler.

hocam ben gecen sene il dışı ile tayin oldum eş özrünü bekledik ilçe mem bana çok baskı yaptı ama kesmedim 1 eylul gibi kestim
ilişki kesmede belirli bir tarih yoktur fakat bakanlıktan bır yazılı acıklama olmazsa. sen kesmeyeceğini net bir şekilde belırt ıdare reysen kesemez
sen ılıskı kessip baska yerde baslasanda maaş odenecek o yuzden bence fark yok

Aynen öyle ilişik kesince 15 gün süre başlıyor ama kararnameler geldikten kaç gün sonrasına kadar ilişik kesmenin lazım onu net olarak öğrenemedim. Tatil bitsin bi Bakanlığı arayacam bakalım.

hocam kadronun bulunduğu il ilçe memden bilgi alsan daha sağlıklı olur artı sonucu buraya yazarsan bizde öğreniriz

Okuldaki bi arkadasin ilici tayini cikmisti
İlisik kestikten sonra ona verilen belgede 15 gunden gec gonderildiyse sebebi diye bir bolum vardi sanirim teblig arihinden itibaren 15 gun suremiz var

bana da ilişik kestikten sonra 15 gün içinde başlamanız gerek tarzında bişey söylemişti müdürümüz. En güzeli il/ilçe milli eğitimi arayın.

Arkadaşlar bakanlıktan bir yazı gelmişti kurumlara, bu gelen yazıya göre ataması olan öğretmenler ilişik kesmeye zorlanmayacaktır diye. Ama bu yazı eş durumu tayinini bekleyen arkadaşlar için olabilir. aynı yazı geçen sene de gelmişti. Yazıdan eminim ama siz bulun artık aslını.

theliony' Alıntı:
hocam kadronun bulunduğu il ilçe memden bilgi alsan daha sağlıklı olur artı sonucu buraya yazarsan bizde öğreniriz

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nü aradım son gün diye birşey yok dediler ama bu maaşınızı aldıktan sonra ilişiğinizi kesebilirsiniz dediler. Ayın 18inden sonra işlemleri başlatacağız inşallah. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

Geri