İlinizde Fatih Projesi ile ilgili gelişme varmı?

Kodla Büyü

sayarbilgi

Site Gezgini
İlinizde Fatih Projesi ile ilgili gelişme varmı? varsa arkadaşlar ilinizi ve konu hakkında bilgileri yazıp bizi bilgilendirirseniz seviniriz.

İstanbul'un merkezindeBT sınıfına fare alacak kadar ödeneğimiz yok mesela. Al sana Fatih projesi.

Hocam Fatih Projesinin oluşması nerden baksanız 1 yıl sürer. daha ihalesi yapılmadı bildiğim kadarıyla

bumit' Alıntı:
mebdeki hemen her proje gibi bu da başlamadan biter bence
şimdi olumsuz hava estirmenin ne anlamı var!
MEB her şeyi doğru düzgün planlamaktadır ve yapmaktadır. Ama alt basamaklar da tüm problemler ortaya çıkmaktadır. Sonra problemi çıkaran vatandaşta dahil herkes MEB e yüklenmektedir. Lütfen sap samanı karıştırmayalım.
Bu mal müdürler ( Okul ) oldukça bu projede hüsranla sonuçlanır.
Zamanında BT sınıflarına önce hücum edenler, şimdi sınıfları kullandırmıyor ve arıza çıkarıyor. Bu proje de aynı sonucu alacaktır.

Not: Mal müdürlerini (Maliye) ve çağın şartlarına uygun kendini geliştiren müdürleri tenzih ederim. Terim aynı gibi görünmesi nedeniyle yanlış anlama olmasın.

bumit' Alıntı:
:+1:
3 senedir tap 1. fazları yenileyecekler, neymiş efendim karşı firmalar dava açmış, onların ne hakkı var 3 sene senin ülkenin çocuğunu eğitimden yoksun bırakmalarının. bence en az 5 senede oluşturulur, zaten 5 sene sonra meb kesin fikrini değiştirmiş olur, yandaş firmalar devletin parasına göz dikmiş ve yeni projeler ortaya çıkmış olacaktır

okadda' Alıntı:
bumit' Alıntı:
MEB her şeyi doğru düzgün planlamaktadır ve yapmaktadır. Ama alt basamaklar da tüm problemler ortaya çıkmaktadır. Sonra problemi çıkaran vatandaşta dahil herkes MEB e yüklenmektedir. Lütfen sap samanı karıştırmayalım.
Zamanında BT sınıflarına önce hücum edenler, şimdi sınıfları kullandırmıyor ve arıza çıkarıyor. Bu proje de aynı sonucu alacaktır.

Not: Mal müdürlerini (Maliye) ve çağın şartlarına uygun kendini geliştiren müdürleri tenzih ederim. Terim aynı gibi görünmesi nedeniyle yanlış anlama olmasın.

birincisi olumsuz hava estiren falan yok sadece fikrimi söyledim
ikincisi siz söylediklerinize inanıyor musunuz özllikle meb in herseyi planlayıp yaptıgına, kaldıki yapıyorsa bile olumsuz bir şekilde yapıyor durum vaziyet ortadadır ki senelerdir yapılan çalışmalar bos yere maddi manevi kayıplara neden olmustur. şuan sadece site süslemede kullanılan school.tr vs gibi logolar sadece logo olarak kalmıs bi başarıya ulaşamamıştır örnekler ortada

Tep1 yenilemenin ihalesi yapıldı ve 36 hafta içinde (en geç) tüm ilköğretim okullarına dağıtılması konusunda firma ile anlaşma imzalandı. Artı Fatih projesinin bu yıl içinde hızlandırılıp üç yıl içinde de tamamlanacağını belirtmek isterim. Lütfen ileri geri konuşmayın. Projeyi yorumlayın lütfen arkadaşlar. Gerçekleştireni değil. Bu projeleri bilişimciler savunmazsa kim savunacak. Sonra sızlanıyoruz,yok derslerimiz gitti vs. vs.

okadda' Alıntı:
MEB her şeyi doğru düzgün planlamaktadır ve yapmaktadır. Ama alt basamaklar da tüm problemler ortaya çıkmaktadır.

Sabah sabah sen beni güldürdün arkadaş, allah ta seni güldürsün :puhaha:

okadda' Alıntı:
bumit' Alıntı:

şaka yaptın galiba seni gidi şakacı

:puhaha: ilahi hocam

okadda' Alıntı:
MEB her şeyi doğru düzgün planlamaktadır ve yapmaktadır.

Sabah sabah bu yazıyı hayretle okudum :) Sadece geçen yıl ki tayin döneminde bile ne kadar planlı olduklarını gördük :mrgreen: Fatih Projesi ise her yerde uygulanması mümkün olan bir proje değil. Belli başlı yerlerde uygulanır sonrası kalır biraz gerçekçi olmakta fayda var.

Başbakanımız Fatih projesini kabul etmedi arkadaşlar. Bilgisayar Lab. devre dışı kalması mümkün olamaz dedi ve öneminden dolayı, bunların aktif olarak kullanılması gerekliliğini söyledi Bakanımıza.

levnet' Alıntı:
Başbakanımız Fatih projesini kabul etmedi arkadaşlar. Bilgisayar Lab. devre dışı kalması mümkün olamaz dedi ve öneminden dolayı, bunların aktif olarak kullanılması gerekliliğini söyledi Bakanımıza.
yani fatih projesi başlamadan bitti mi?

arkadaş bu projenn fikir babası olarak başbakan gösteriliyordu şimdi de başbakan redetti diyorsunuz durun bir yaa.. :?

bugün sabah fatih projesi toplantısı vardı ankarada. Başkabakan da katılacaktı. giden arkadaşlardan haberlerini alırız yakında. Neler olacakmış bakalım.

imzalar atıldı.Ankaradaki bütün formatör öğretmenler toplantı var diye çağrıldı,en azından ben oyle biliyordum.sabah sabah başbakanı görmek hoşuma gitmese de hayırlı olsun ne diyelim

Hayırlı olsun. Umarım umut edildiği gibi verimli ve faydalı olur. Bu projeden sonra branşımızın konumu ne olacak halen bir düzenleme göremedik ama görünen o ki herkes formatör olacak...

Ortaöğretim kurumlarına öncelik verilmesi de önemli çünkü bu projede en çok verimi alacak ortaöğretim kurumlarıdır diye düşünüyorum.

eya' Alıntı:
Hayırlı olsun. Umarım umut edildiği gibi verimli ve faydalı olur. Bu projeden sonra branşımızın konumu ne olacak halen bir düzenleme göremedik ama görünen o ki herkes formatör olacak...

Ortaöğretim kurumlarına öncelik verilmesi de önemli çünkü bu projede en çok verimi alacak ortaöğretim kurumlarıdır diye düşünüyorum.
bizimle ilgili bi şey soyler mi hiç bizim başbakanımz?ancak türbandan bahseder,gene aynısını yaptı nitekim!

başörtüsü konusu bu başlıkta tartışılacak bir konu değil fakat çözülmesi gerekli olan bir konuya bakış açınızı yansıtmak istemişssiniz belli ki. Başbakanın konumu gereği sorunları bir şekilde, bir yerlerde ele alıp dillendirmesi muhtemeldir. Fakat sizin gibi bu hassas konuyu bu şekilde ele alanlar yüzünden bu sorun çözülemiyor. İstediğiniz sanırım başörtülülerin hiçbir şekilde okumaması veya çalışmaması. Bu isteğinizde bir nebze de olsa başarılı oluyorsunuz diyebiliriz. Başörtülü bir bayanın bir bayana başını ört demeye ne kadar hakkı varsa başı örtülü olmayan bir bayanın da aksini söylemeye o kadar hakkı var. Bu terazi neden hala anlaşılamıyorsa.

adige' Alıntı:
başörtüsü konusu bu başlıkta tartışılacak bir konu değil fakat çözülmesi gerekli olan bir konuya bakış açınızı yansıtmak istemişssiniz belli ki. Başbakanın konumu gereği sorunları bir şekilde, bir yerlerde ele alıp dillendirmesi muhtemeldir. Fakat sizin gibi bu hassas konuyu bu şekilde ele alanlar yüzünden bu sorun çözülemiyor. İstediğiniz sanırım başörtülülerin hiçbir şekilde okumaması veya çalışmaması. Bu isteğinizde bir nebze de olsa başarılı oluyorsunuz diyebiliriz. Başörtülü bir bayanın bir bayana başını ört demeye ne kadar hakkı varsa başı örtülü olmayan bir bayanın da aksini söylemeye o kadar hakkı var. Bu terazi neden hala anlaşılamıyorsa.

baş örtüsü konusu fatih projesiyle ilgili bir şey değil.adam hala 15 öğrenci başına bir bilgisayar düşüyor derken bile araya baş örtüsünü tıkıştırıyor.acınacak haldeyiz hala dini duyguları sömürmeye çalışıyor!biz kimseye başını aç demiyoruz ayrıca,daha ilk öğretimdeki bir öğrencinin kapanmasına,kamu kuruluşlarında ve üniversitelerde baş örtüsü ile çalışılmaması gerektigini savunuyoruz.herkesin türbanı ne niyetle taktıgını bilemeyiz.nitekim türbanı siyasi amaçlı takan da yok değil!bunun da neresi anlaşılmıyorsa..

Geri