İLKÖĞRETİM MÜFETTİŞLİĞİ

Kodla Büyü

boteningulu_44

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar aranızda ilköğretim müfettiş yardımcılığı sınavına giren varmı.
sorular nasıl
idarecilik yapmış olmak şartmı
yada en az kaç yıl öğretmenlik yapmış olmak gerekiyor??

bilmiyorum ama sorularının hepsinin cevabı nette. MEB sınavlar bölümünü incele.

böyle sorular bana hazırcı geliyo. biraz araştırıp bulamadıktan sonra forumda sormak bence daha mantıklı. forumu google amca gibi kullanıyoruz zaman zaman

Son alımlarda 8 yıl öğretmenlik yapmış olma veya en az 4 yıl idarecilik yapmış olma şartı var diye hatırlıyorum.
Bizim arkadaş son alımda kazandı kurada şırnak çıktı gitti gördü geldikten sonra yok eşim hamile havaalanı yok vs. mazeretlerle durdurdu. Şimdi beden eğit. öğretmenliğine devam ediyor. 8 yılda bir rotasyonları var yanlış hatırlamıyorsam 5 bölge hizmeti var. Mecburi hizmetini yapıp batıdaki bir ile atanan bir öğretmenin mecburi hizmeti sayılmıyor tekrar gönderiyorlar. Bence kariyer olarak pek cazip durmuyor ama öğretmenlikten kurtulayım diyenler için bir fırsat. Bu arada adı milli eğitim denetmenliği olarak değişti.

çalışacağını yer d ve e bölgeleri yani doğu ve güney doğu ordan da kaç yıl sonra gelirsiniz bilmem

bölümümüze milli eğitimin verdiği önem ortada sonumuzun ve geleceğimizin pek parlak görünmediği bu gunlerde kendime göre kaçış planları yapıyorum ama çıkış yok gibi

Geri