İlköğretim 1-8. basamak cd leri

Kodla Büyü

kadir2301

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ilköğretim 1-8. basamak ders kitapları ve etkinlik cd leri okuluna gönderilen varmı varsa değişmişmi aynımı

7. ve 8. basamak ders kitabı bizim okula göndermişler.(Geçen yıl ile aynı)
Neden 6. basamak gelmemiş, onu anlayamadım.

öğretmen klavuz kitabını geçen yıl lisedeyken göndermişlerdi. (Liseye ilköğretim klavuz kitabı gelmişti!)
Dolayısıyla elimde var.

Hepsi aynı anda sorunsuz olsa zaten gözlerime inanamam!

bugün tüm öğretmenler klavuz kitaplarını aldılar bende bütün kitapları alt üst ettim ne bir klavuz ne CD ler hiç bişey yok, hiç. Dayanamadım bağırdım ulan bir kerede bizi adam yerine koyun be. herkes bana güldü ne oldu hocam göndermedilermi kitap falan yok hocam göndermediler :verymad:
Geçmiş yıllardan kalma CD ler var elimde ama acaba müfredat falan değişmişmidir diye sorayım dedim

Bundan sonra kitap, CD vb. değiştirmezler,
bizimle niye uğraşsınlar ki, ancak dersin tümden kalktığını duyarız herhalde...

arkadaşlar bana da 6,7,8 ne kılavuz ne öğrenci kitabı, hiç bir şey gelmedi. Kitap alan arkadaşlar geçen sene ile aynı mı acaba?

Aynı şekilde bana da ders kitapları gelmedi. Üstelik bilişim derside seçilmeyecekti. Son anada müdür insafa gelip seçti yoksa norm fazlası olacaktık. Zaten formatörlükte verilmdi bize. Üstelik müdür bize havasınıda attı. Sizi biz okulda tutuyoruz biz olmasak norm fazlası olmuştunuz falan filan. onca yıl oku KPSS'den 90 al doğru düzgün eğitim bile almamış kişiler gelsin sana havasını atsın bu allahtan revamı bize...

Geri