İlköğretim Kurumları Standartları özet bilgi sunusu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan safran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

safran

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar ben İlköğretimde ilk defa çalışacağım, seminer döneminde bana da İlköğretim Kurumları Standardı CD ortamında hazırlanması gibi bir konuda görev vermişler. (yanında adım yazıyordu.) Neyse ben de İlköğretim Genel Müdürlüğü'nün sitesinden indirdiğim İKS eğitim dökümanının kendimce bir özetini içeren sunu hazırladım. Belki Sizlerin de işine yarar. Saygılar...

Ekli dosyalar

teşekkürler hocam
benim konunun ekide var hem sizinki hemde öğretim programlarındaki...........performans ve proje yönergesi birde dyned eksikliklerinin gözden geçirilmesi
sizinki ii azmış

o kadar sunuyu hazırladık ama dinleyen olmadı. Boş durmak daha kolay geliyor millet ben ilköğretimi sevmedim daha öğrencileri görmedim ama sevemedim bu seminer dönemini, lisede hiç olmazsa sınav falan yapıyoduk burada bişey yaptığımız yok. Çok sıkıcı ama millet bu durumdan memnun ek ders alınıyor ya :)

hocam bu ne ya bu kadar mevzuat bilgisi :cry: hepsini tek tek sundunuz mu

bu arada rahatsız olduğunuz duruma en geç 3 yıl içinde alışırsınız bende de oldu/oluyor..

benim ve birkaç öğretmenimin de seminer konusu bu idi. çok teşekkürler. biz sunmayacağız. Cd şeklinde yazıp teslim edeceğiz.

çok makbule geçti hocam benim de semnier konumdu neyi nası yapsam diye düşünüp duruyordum artık bundan faydalanırım.....

Geri