İlk önce özür durumu atamaları yapılsın

Kodla Büyü

edersoy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, bu özür durumu atamaları artık çoğu öğretmenin problemi haline geldi. Pek çok aile bu yüzden birleşemiyor. Önce il içleri sonra il dışı atamalar yapılıyor. Sonrada yer kalacak ki özür durumu yapılsın. Önce özür durumu yapılması için örgütlenmeye çaklışsak nasıl olur acaba...
Sizlerin görüşleri nelerdir?

Ne için uğraştıkları tam belli olmayan bilişimcilere katıl onlar tek çatı altında çünkü...Atanamayan bilişimciler atasınsın, atananlar daha güzel yere atansın, norm sorunu çözülsün, bt regberliğine kadro verilsin,dersler geri gelsin,gelmekle kalmasın zorunlu olsun,zorunlu olmakla kalmasın en az 2 saat olsun ....sen katıl çorbaya...

sibel80' Alıntı:
Ne için uğraştıkları tam belli olmayan bilişimcilere katıl onlar tek çatı altında çünkü...Atanamayan bilişimciler atasınsın, atananlar daha güzel yere atansın, norm sorunu çözülsün, bt regberliğine kadro verilsin,dersler geri gelsin,gelmekle kalmasın zorunlu olsun,zorunlu olmakla kalmasın en az 2 saat olsun ....sen katıl çorbaya...

biz kimiz?
Bilişimcileriz
Ne İsteriz
Bilmiyoruzzz.... :sleep:

bence bu hali iyi.ne yani eş durumundan yerler dolacak ve ben bekar olduğum için gidemeyeceğim.(Siz kendinizi düşünüyorsanız ben de kendimi düşünüyorum) :)

eşlerin birleşememesinin sebebi önce il dışı atamalar yapılması değil ki.Eskiden eşler nasıl birleşiyorsa o haline dönüş olursa tüm eşler birleşir.

edersoy' Alıntı:
Arkadaşlar, bu özür durumu atamaları artık çoğu öğretmenin problemi haline geldi. Pek çok aile bu yüzden birleşemiyor. Önce il içleri sonra il dışı atamalar yapılıyor. Sonrada yer kalacak ki özür durumu yapılsın. Önce özür durumu yapılması için örgütlenmeye çaklışsak nasıl olur acaba...
Sizlerin görüşleri nelerdir?
sorunuza cevap vermek gerekirse aile bütünlüğü kutsaldır. Aileleri ayırmamak gerekitiğini başta düşünüyorum. ancak bu durum bekar olanların aleyhine olmamalı diye de düşünüyorum. geçen sene ankara il dışına hiç açmadı eş durumuna bizim branştan bayağı bir yer açıldı fakat okadar yerin bilişimciler tarafından eş durumundan doldurulacağını düşünmüyorum! aileler birleşsin tamam ama ben evlenmedim diye kendi ailemin yanına hiçmi gidemiyeceğim memleketimde çalışamıyacakmıyım. yani geçen sene eş durumu için zaten kapattılar il dışına açmadılar bunun önlemini aldılar fakat bu duruma bende karşıyım. kimsenin kimseyi engellememesi ve ailelerin ayrı kalmaması için il emrinin yeniden gelmesi gereklidir.

grandmasterb' Alıntı:
bence bu hali iyi.ne yani eş durumundan yerler dolacak ve ben bekar olduğum için gidemeyeceğim.(Siz kendinizi düşünüyorsanız ben de kendimi düşünüyorum) :)

eşlerin birleşememesinin sebebi önce il dışı atamalar yapılması değil ki.Eskiden eşler nasıl birleşiyorsa o haline dönüş olursa tüm eşler birleşir.

benden daha kıdemsizi gidecek ben de kalan yer varsa dağın başındaki okulu mı gidecem ? arkadaşıma katılıyorum. bekarsam da evleneceğim nasıl olsa?

Neyse ozaman demek herkes halinden memnun. Bu arada ben belirteyim de kimse yanlış anlamasın. Ben evimden 200 metre uzakta bi okulda çalışıyorum. Eş tayini sıkıntımda yok. Kendimi düşünerek değil aileleri düşünerek yazmıştım. Umarım bu duruma karşı çıkan bekar arkadaşlar gün gelipte eşlerinden ayrı düşmezler.

zaten kontenjanları farklı gibi bişey olmuyo mu? Çünkü genelde diğer branşlarda eş durumunda daha güzel ve daha çok yer açılıyor, bizde bile il dışında hiç açılmazken eş durumunda azıcıkta olsa açılıyor. Bizim sıkıntımız önce ya da sonra yapılması değil, normumuzun olmaması bence...

anlamadığınız şey önerdiğiniz şeyin çözüm olmaması bence.yoksa ailelerin ayrı kalmasından zevk almıyoruz..

norm sıkıntısını çözmek için kampanyalara katılmak daha mantıklı.norm olursa normal tayin de eş durumu da sıkıntı olmaz.ama sizin gibi yardımsever düşünceli biri zaten bu kampanyalara katılmıştır herhalde.

din kültürü -beden vs branslardaki arkadaslar bizim 4 senede aldığımız eğitimi 180 saatde alıp bt rehberi olup yer doldurdukça biz zor gideriz istediğmz okula

dediğin olamaz imkansız. senin dediğin olursa asıl o zaman aileler birleşemez.

örnek: bu sene ankaraya il dışı isteyerek geldim. eğer özür durumu ataması il dışından önce yapılırsa eşimle otomatik olarak 1 sene ayrı kalmış olurum. yani senin dediğin çözüm değil sorunun ta kendisi olmuş olur.

hocam keşke öncelik verseler ama yapsalarda bizim bölümden doğru düzgün okul açlımıyorki....

Geri