İlk atamada alımlar artacak mı

Kodla Büyü

fernandito

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Dersimiz zorunlu olunca BT Öğretmeni ihtiyacı doğal olarak artacak ve ilk atamad alımlar artacak eskisi gibi puanlara düşecek tayin kolaylaşacak de mi yanlış mı düşünüyorum....

normlar güncellenmeye başladı illlerde ama çoğu il hala başlamadı. Güncelleme bitince kadro sayısında artış olacaktır.

dolayısıyla tayin puanlarımızda düşer, o zaman bu atama dönemine kadar normların güncellenmesi gerekiyor tayinleri isteyebilmemiz için...

nasıl artacak bi acıklasın arkadaşlar. 6-7 lerde 2 şer saat var 4 er şube olsa 16 saat eder. Gözden kaçan başka bir nokta ilkokul olan ilköğretim okulları var. oradaki bilişimciler ortaokula geçecekler. ilkokullara zaten bt öğretmeni verilmiyor. boş olan ortaokullarada ilkokul olan okullardaki bilişimciler geçecek...

Müdür yardımcım biraz önce normu güncellediğini ve 1 olan normun 2 ye çıktığını söyledi. Seneye bir öğretmen daha gelebilir dedi.

keyloger' Alıntı:
nasıl artacak bi acıklasın arkadaşlar. 6-7 lerde 2 şer saat var 4 er şube olsa 16 saat eder. Gözden kaçan başka bir nokta ilkokul olan ilköğretim okulları var. oradaki bilişimciler ortaokula geçecekler. ilkokullara zaten bt öğretmeni verilmiyor. boş olan ortaokullarada ilkokul olan okullardaki bilişimciler geçecek...
hocam şube sayısı fazla olan okullar var,muhtemelen tek bilişimci yetmeyecek,2.si atanır diye düşünüyorum

nerde var hocam, orta büyüklükte bir ilde kaç okul var bu şekilde. Benim olduğum ilde öyle bir okul yok en fazla 4 yada 5 er şube. benim okul ilkokul oldu gidebileceğim ortaokul sayısı çok az.

Geri