İlk Defa Trafik Cezası Yemişim-Sistemde Görünmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mnv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mnv

Aktif Üye
Taahütlü posta ile gelmiş, hafta sonu kırmızı ışıkta geçmişim. Ödemek için https://intvd.gib.gov.tr adresine girdim borç görünmüyor. Şimdi "Beyanlı Ödeme" kısmından ödemek mi mantıklı yoksa beklemek mi?

hocam uzun zaman sonra internete düşüyor. Bizim geçen yıl yediğimiz park cezası internete daha yeni yüklenmiş, ödemezseniz faizi ile artıyor, bir anlamı yok yani.

İki hafta önce bana da geldi park cezası. Havaalanında kesmişler. Vergi dairesine ödemeye gittim. Önce cezayı sisteme kaydettirmeniz lazım, yoksa görünmez, görünmeyen şeyide nasıl ödeyeceksiniz dediler. Sisteme kaydedip, bir numara verdiler ve onunla vezneden ödeme yaptım. Sizinki de o yüzden görünmüyor sanırım.

Hocam gözükmesi için baya bir beklemen gerekiyor.
Beyanlı Ödeme kısmında öde, zaten gelen faturada hepsi yazar, hem de indirimli ödemiş olursun.
Geçen sene benim de 1 kere başıma gelmişti ordan biliyorum :D

Bu saatten sonra kaçış yok galiba. Ödenmediğinde ne oluyor acaba? Ceza 2 katını geçemez ibaresi var kağıtta. Bir de internetten ödedikten 5 yıl sonra borç çıkarmazlar değil mi?

vergi dairen yakınsa elden ödemeni tavsiye ederim. sistemden beyanla ödediğim ceza daha sonra ödenmedi olarak göründü. bir telefonla sildiler sonradan ama elden manuel ödesen daha iyi olur. tabi kendi vergi dairene ödemelisin. yabancı vergi dairesinden ödesende sonradan borç görünebilir..

mnv' Alıntı:
Bu saatten sonra kaçış yok galiba. Ödenmediğinde ne oluyor acaba? Ceza 2 katını geçemez ibaresi var kağıtta. Bir de internetten ödedikten 5 yıl sonra borç çıkarmazlar değil mi?
Hocam sen öde, kaçış yok heryerde karşına çıkar. Hiçyoktan indirimli ödersin.
Nette ödedikten sonra zaten ödemelerim yerinde görünüyor ve makbuz veriyor.
Kayıt edersin.

Teşekkürler arkadaşlar %25 indirimli ödedik bakalım. 2 saniye 115 TL'ye mâloldu. Artık sarıyı görmeden basarız frene. :)

hocam beyanlı kısımdan öde hatta maliye gidip öde çünkü sistemde görünmeden önce ödersen indirim yapıyorlar ama önce trafik şubeden teyit ettir cezayı.

Geri