İlk ders Çanakkale'de Gazze'ye Vatan Savunması Konusu

Kodla Büyü
Durum
Konu kilitlenmiştir.

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Mesajlar
2,731
Arkadaşlar haberi görmüşsünüzdür nasıl bir materyal kullanmayı ne anlatmayı planlıyorsunuz?
 
Vatan savunmasıyla ilgili İHA teknolojileri hakkında bilgi verilebilir.(slayt,video vb)
 
Plan geldi bize
 

Ekli dosyalar

  • Ek 2 Ders Planı-Vatan Sevgisi Ortaöğretim.pdf
    412.5 KB · Görüntüleme: 722
Söylenecek çok söz var da neyse...
Filistin bayrağındaki renklerin anlamı ile başlayabilirsiniz 😉
 
Biz kendi dersimizde de ilk saat işleyecek miyiz? Yani tüm branşlar için mi geçerli ?
 
Plan geldi bize. Plana göre hareket etmeye çalışacağım." İsrail Filistin işi beni ilgilendirmez" diyerek Allah'ı darıltmamak gerektiğinden, Çanakkale'de bizimle beraber savaşa giren Arap şehitlerden söz etmeye çalışacağım. Savaşların ırksal değil; dini olduğunu, bir Müslümanın din kardeşi sıkıntı içindeyken bizlerin eğlence peşinde olmaması gerektiğinden ve üzülmesi gerektiğinden, elin Avrupalısı ve Amerikalısı bile tepki gösterirken "beni ilginledirmez" demenin insanlıkla bağdaşmadığından söz etmeye çalışacağım. Çok tüketim malzemesinin İsrail'e ait olduğunu ama olabildiğince boykot ederek, bu aşağılık kavime destek vermemeye çalışmanın gerektiğini, yapamadıklarımız için Mevla'ya özür dilemek gerektiğinden bahsetmeye çalışacağım. Müslüman Türk'e yakışan budur sevgili sınıfım diyeceğim inşaallah
 
Konuyu tartışmaya açmak istemem ama yorumsuz bir şekilde aşağıda bir akademisyenin attığı mesajı buraya bırakıyorum. Olası bir durumda öğrencilerimizden biri bize bu soruyu yöneltirse derste bu planı işleyecek öğretmen arkadaşlarımızın cevabı ne olacak?
https://twitter.com/say_cem
https://twitter.com/say_cem


Cem Say

@say_cem

Sevgili öğrenciler, Yusuf Tekin'in icadı olan bu "ders"te parmak kaldırıp öğretmeninize "aynı 1. Dünya Savaşı’nda Araplar Osmanlı'ya isyan ederek İngilizlerle işbirliği yapmış ve Filistin bu isyan sonucunda Türk egemenliğinden çıkmış, doğru mu öğretmenim?" diye sorun isterseniz.
 
Plandakini yazıp
araplarla din kardeşliği Konusuna da yüzeysel değinip Çanakkaleden başlayıp 1. Dünya Savaşı'nda diğer cepheler Milli Mücadele süreci İzmir'in kurtuluşu ile bitirelim.

Biri sevabına şu anki filistin okul kitaplarını getirip Türk - Osmanlı döneminin nasıl anlatıldığını tercüme edip açıklasa ya.
 
Arap yarımadasında Türklerin ingilizlerle olan savaşında araplardan aldığımız desteği vurgulamak gerekir
 
Yalancının Allah belasını versin mi
Öğrencimiz bu soruyu sorarsa böyle mi yanıtlayalım yani ?

Arap yarımadasında Türklerin ingilizlerle olan savaşında araplardan aldığımız desteği vurgulamak gerekir
iyi ama yukarıdaki bilgide arapların osmanlıya karşı ingilizlerle birlik olup ayaklandığı yazıyor ben mi yanlış okudum? hayır yanlışsa düzeltelim
 
Durum
Konu kilitlenmiştir.
Geri
Üst