İlk HDR denemelerim...

Kodla Büyü

m17h41r

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ilk hdr fotoğraf denemelerim. Bu akşam üstü bizim evin balkonundan çektim. Bu konuda daha çok yeniyim. Yorumlarınızı bekliyorum...

Ekli dosyalar

• first-hdr.jpg
    first-hdr.jpg
    259.1 KB · Görüntüleme: 1,314
  • st-hdr.jpg
    st-hdr.jpg
    196.4 KB · Görüntüleme: 1,314
Resimden anlamam ama evin mükemmel bir yerde mahir hocam. Sana ölüm yoktur orada :)

opian' Alıntı:
Resimden anlamam ama evin mükemmel bir yerde mahir hocam. Sana ölüm yoktur orada :)

Valla hocam evim güzel yerde de zamanla sıkılmaya başlıyor insan. 5 yıldır Kaz Dağlarının içinde yaşıyorum. Fazlasıyla oksijen depoladım artık diye düşünüyorum...

Tebrikler hocam çok hoş, hdr nin etkisini görebilmek için biraz ayrıntı gerekiyor, sanırım o yüzden ikinci aynı etkiyi bırakmıyor. Kaç farklı pozlama kullandınız, makineniz nedir bunları da belirtirseniz güzel olur.

netame' Alıntı:
Tebrikler hocam çok hoş, hdr nin etkisini görebilmek için biraz ayrıntı gerekiyor, sanırım o yüzden ikinci aynı etkiyi bırakmıyor. Kaç farklı pozlama kullandınız, makineniz nedir bunları da belirtirseniz güzel olur.

Sağolun Hocam. Makinem D90. Birer stop aralıklarla 5 farklı pozlama kullandım. Çekimleri Tripodum olmadığı için makinenin altına kitap yerleştirerek yaptım. HDR düzenlemelerini de photoshop ile ayarladım.

ev çok güzel yerde anlaşılan ben de bir süre göle sıfır oturmuştum, (fotoğraflarımı paylaşacağım)
sizin hdrlere gelince de keskinlik, contrast ayarları çok o yüzden renk geçişlerinde uçurum olmuş. biraz daha kısmak gerekir. ilk fotoğraf daha iyi bir hdr olmuş. emeğinize sağlık.

Geri