İlk ve Ortaokul Haftalık Ders Saatleri

Kodla Büyü
Bu tip çizelgeler arayıp bulunup itibar edilecek çizelgeler değildir.
TTK da yayınlanırsa. altında imzalar olursa uygulanır.

Ordan bunu buldm burdan bunu buldum tarih yok imza yok. nerden çıktığı belli değil. kimse kimseye resmi olmayan birşeyi gösterip moral bozamaz.

Saçma sapan bir çizelge.

İyi de o çizelge önceki seneye ait. İnternetten aratırsanız bulursunuz. Müdür bu çizelgeyi neden bulmuş ki.

Oyungezer arkadaş, müdür'ün çizelgeyi nerden bulduğu ortada ikgm.meb.gov.tr adresinden almış yukarıda linki verdim.

yadigar hoca, Talim terbiyede yeni yayınlanan bir şey yok onun farkındayım.Ancak bu liste önceki yıllaramı ait yoksa içerde yeni bir çalışm mı var ? Düşüncesiyle fikrinizi bekledim.

yogunesb, yazdıklarınız benim aradığım beklediğim şey değil yorum.

Sonuç: Rehberlik ve Kariyer Planlama şuanda 7-8 lerde var sadece önümüzdeki yıl sadece 8.sınıflarda olacak bu çizelgede o kısma göz kırpıyor.
ancak yazışmalardan eski yayınlanan çizelge olduğu kanaati ortaya çıkı.

Talim terbiyeyi bekleyecez.

En son bilişim teknolojileri ve yazılım dersi zorunlu dersler kapsamına alınmadan önce böyle bir çizelge vardı. Onun üstüne yeni bir düzenleme ile BTY derslerinin zorunlu olduğu çizelge geldi bence endişeye gerek yok. Hem şubat atamasında ve önceki atamalarda baya bir bilişim teknolojileri öğretmeni alındı.

eski çizelgeyi müdür göstermiş.. endişenmeye gerek yok hocam.. seneye 7 lerde zorunlu oldumu hem normu hemde ek dersi tamamıyla alıcaz..

Geri