İlkokul çocuğu için akıllı saat tavsiye

Kodla Büyü

alyhoca

Aktif Üye
Merhabalar oğlum doğum günü için akıllı saat istiyor almışken uzun ömürlü 3-4 yıl rahat kullabileceği bir akıllı saat almayı düşünüyorum bir kaç model baktım ama kararsız kaldım alıp memmun kaldığınız marka model varsa yazar mısınız.Bir de hatlı alırsak avantajlı olan hat hangi operatörde faturalı mı faturasız mı almak lazım hocalarım?

Bizde çocuk için almıştık ses görüntüden randıman almayınca evde kullanmadığımız eski akıllı telefona hat aldık. Bu daha işlevsel ve ucuz.

Oğlum için bilicra aldım. Garanti bitmeye yakın pili sıkıntı çıkardı. Gönderdim pili değişti geldi. Şu an boşta duruyor. O süre zarfında işimizi görmüştü. Türkcell saat paketini kullanmıştım. Fiyatı fena değildi ama şimdi kaç bilmiyorum. Kızım için ileride kullanabilirim belki. Yeni modelleri daha fazla özelliğe sahip. Ben ucuz olanı almıştım.

En kaliteli 2 marka TCL ve Alcatel
Almadan önce hat bayilerine sorun. Bazı sim kartlar bazı saatlerde çalışmıyor.

TCL, Alcatel markasanın lisanslı kullanıcsı.
Alcatel'in şu anki sahibi ise Nokia.

TCL is a registered trademark of TCL Corporation. All other trademarks are the property of their respective owners. Alcatel is a trademark of Nokia used under license by TCL Communication.

Geri