İlkokul'a bt rehber görevlendirmesi yapılır mı?

Kodla Büyü

ozlem22

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar ben her sene bu zamanlar aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktım usandım, geçen eylülde başka bi okula tayin oldum sıkıntılarım daha da arttı. forumda o kadar çok anlattım ki hatırlarsınız belki de.. müdür bt sınıfını ortaokuldan ilkokul binasına taşımış ben oraya tayin olmadan bir ay önce filan.. gerekçesi de ortaokul binasındaki yer sıkınıtısı vs. geçen seneki görevlendirmelerde sıkıntı olmadı çünkü okullar tamamen ayrılmamıştı demirbaş paylaşımı yapılmamıştı vs. Müdür demirbaş paylaşımında gerekirse bt sınıfını ortaokulun sayarız filan demişti ama dediğini yapmadı sınıf ilkokul binasının oldu. Dersler zorunlu olduğunda o kadar dil döktüm sınıfı tekrar ortaokula taşıyın gerekirse ben kendim karşılarım masrafları dedim ama yok yine olmadı.

Bu seneki bt rehber öğrt görevlendirmelerinde kadromun bulunduğu ortaokula görevlendirme isteyemeyeceğim sanırım, peki ilkokula isteyebilir miyim sizce?? bu iki okul yanyana aralarında 5-10m mesafe var, müdür sıkıntı olmaz diyip durdu oyaladı beni, il koordinatörünü arayıp sorucam öncelikle sizlerden bilgi almak istedim, bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum..

Aynı soruyu daha önce de sormuştunuz. 8) Liselere görevlendirme istemiyorsanız ve öncelikli olan Akıllı Tahta kurulumu tamamlanmış liselerde boşluk kalmadıysa BT sınıfı bulunan okullara görevlendirme yapılabilir. Sonuçta büyük olasılıkla ilkokul kısmındaki BT sınıfının ortaokul öğrencilerinin ders saatlerinde de kullanılacağı düşünülür... BT sınıfı bulunan okullarda öncelikle ortaokullara , ortaokullar da dolduktan sonra ilkokullara görevlendirme yapılacak diye bir anlayış olmaz sanırım. 8) Fakat kadronun bulunduğu okul ile görevlendirilen okulun bu kadar birbirine yakın olması biraz değişikliğe neden olabilir. 8)

ilkokul,ortaokul farketmez hocam,işler vaziyette bir BT sınıfının olması yeterli.ilkokul içinde BTR görevlendirmesi isteyebilirsiniz.verin dilekçenizi.

arkadaşlar bu yılki yazıda öncelikten bahsedilmeden liseler ve işler bt sınıfı olan okullar denmiş. acaba liselerin dolmasına bakılmaksızın ortaokullarada görevlendirme istenebilecek mi?

Hadi fatih projesi olan liselere tamamen bt rehber öğretmeni görevlendirdiler diyelim, ilkokula kadrosu başka okulda olan öğretmeni görevlendirmezler diye düşünüyorum.

il koordinatörü ile görüştüm liseler zaten doldu dedi, o yüzden kendi okuluma görevlendirmem olucak büyük ihtimalle, durumu da izah ettim, sorun olmaz dedi hadi bakalım hayırlısı..

hocam yüzde doksan bir bt laboratuarı olan her öğretmen kendi okulunda olur merkezlerde bu nerelerde farklılıklar gösterir ilçeler çünkü fazla bt öğretmeni yoktur 3 okula bir bt düşüyordur.İnşallah kendi okulunuzda görev alırsınız...

Bizim ERZİNCANda daha hiç birşey belli değil anlamadım ki nasıl iştir. :D

Geri