arkadaşlar ben her sene bu zamanlar aynı sıkıntıyı yaşamaktan bıktım usandım, geçen eylülde başka bi okula tayin oldum sıkıntılarım daha da arttı. forumda o kadar çok anlattım ki hatırlarsınız belki de.. müdür bt sınıfını ortaokuldan ilkokul binasına taşımış ben oraya tayin olmadan bir ay önce filan.. gerekçesi de ortaokul binasındaki yer sıkınıtısı vs. geçen seneki görevlendirmelerde sıkıntı olmadı çünkü okullar tamamen ayrılmamıştı demirbaş paylaşımı yapılmamıştı vs. Müdür demirbaş paylaşımında gerekirse bt sınıfını ortaokulun sayarız filan demişti ama dediğini yapmadı sınıf ilkokul binasının oldu. Dersler zorunlu olduğunda o kadar dil döktüm sınıfı tekrar ortaokula taşıyın gerekirse ben kendim karşılarım masrafları dedim ama yok yine olmadı.
Bu seneki bt rehber öğrt görevlendirmelerinde kadromun bulunduğu ortaokula görevlendirme isteyemeyeceğim sanırım, peki ilkokula isteyebilir miyim sizce?? bu iki okul yanyana aralarında 5-10m mesafe var, müdür sıkıntı olmaz diyip durdu oyaladı beni, il koordinatörünü arayıp sorucam öncelikle sizlerden bilgi almak istedim, bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum..
Bu seneki bt rehber öğrt görevlendirmelerinde kadromun bulunduğu ortaokula görevlendirme isteyemeyeceğim sanırım, peki ilkokula isteyebilir miyim sizce?? bu iki okul yanyana aralarında 5-10m mesafe var, müdür sıkıntı olmaz diyip durdu oyaladı beni, il koordinatörünü arayıp sorucam öncelikle sizlerden bilgi almak istedim, bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum..