İller arası tayinler başlamadı mı?

Kodla Büyü

sanalomer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
1 haziran da başlayacak denilmişti. Ama zannediyorum daha açılmadı. Konu hakkında birbirimizi haberdar edelim.

Bu yazıdan bilgim var. Ancak Haziran denmesine rağmen halâ tayinler açılmadı galiba.

daha il içi atamaları yapılmadı ki iller arası atmalar yapılsın hocam.
şimdi dönüşümler bitti. il içi atama yapılır. sonra iller arası atama. sonra özür grubu. en sonda ilk atama.

Ne kadar zor bir işse daha norm güncellemelerini bile bitiremediler. Lüzumsuz prosedürlerle zaman kaybetmeden seminer dönemi içerisindeki iki haftada hem il içini hem de iller arasının rahatlıkla bitirebilmesi mümkün. 1 Temmuza kadar da herkes yerine yerleşir görevine başlar. Mübarek Ramazan ayında milleti ev taşıma eziyeti ile boğuşturmasalar iyi olacaktı. Öğretmenlerin yaz tatillerinin telaş içinde geçmesinden hoşlananlar var.

Bu hızla Haziran sonuna kadar il içini bitirebilseler iyi.

yazıda norm kadro güncellemeleri 20 mayıs-21haziran arasında yapılacaktır diyo. norm güncellemeleri tamamlanmadan tayin açılmaz diye düşünüyorum

regulus11' Alıntı:
yazıda norm kadro güncellemeleri 20 mayıs-21haziran arasında yapılacaktır diyo. norm güncellemeleri tamamlanmadan tayin açılmaz diye düşünüyorum

ben de öyle düşünüyorum, bu işi çok uzatmasalar bari ya

Zorunlu hizmeti yapmayan ve norm fazlası olan biri 3 yıl dolmadan il dışı zorunlu hizmet geçen bir yere tayin isteyebiliyor mu?

Geri