İller Arası Yer Değiştirme Kontenjanları 2013

Kodla Büyü

SADETTİN

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.mebpersonel.com/yer-degistirme/iller-arasi-yer-degistirme-kontenjanlari-2013-h79671.html

İller Arası Yer Değiştirme Kontenjanları 2013 İl dışı tercihlerinin başlamasıyla birlikte Mebpersonel.Com ekibi olarak il-il kontenjan durum listeleri için bir paylaşım platformu hazırladık.

Kontenjan Milli Eğitim Bakanlığından bugün açıklanmaktadır.İllerdeki mebbis okul şifresini bilen arkadaşlar kontenjan MEB'den giriş yaparak verilen kontenjanlara tıklayıp adresin sonundaki ktj_002.aspx yazısında 2'yi 4 yaparak bütün ilin ihtiyacını öğrenebilirler. Çıkan listeyi excele aktar seçeneğini tıklayp bilgisayarınıza kaydediniz ve diğer arkadaşlarla paylaşabilmek için destek@mebpersonel.com adresine gönderdiğiniz an listemiz sürekli güncellenmiş olacaktır.

1-) Kocaeli İller Arası Yer Değiştirme Kontenjan Listesi İçin Tıklayınızhttp://www.mebpersonel.com/images/dosyalarim/mebpersonel_com_Kocaeli_il_disi.xlsx

Hocam denileni yaptım bütün ili gördüm.Bizim okulda 7 branşa ihtiyaç vardı bunların 4 ne yerdeğiştirme kontejanı verildi.Yani sağlıklı bilgi elde edemezsiniz...

net yazan yerler il dışında kesin açılacak yerler mi acaba bir bilen var mı ozaman kocaelide baya okul açılacak

ben denedim gerçekten çalışıyor pek kimsenin işine yarar mı bilmiyorum ama bitlis in il sonuçlarını ekliyorum
BİTLİS

Ekli dosyalar

BU SAYFANIN SONUNDAKI NUMARALARI COK DEGISTIRMEYIN FARKLI ILLERE GIRIYOR VE FARKLI ILLERIN IHTIYACLARINI DEGISTIRME YETKISI BILE VERIYOR AMAN HAAAA DİKKAT EDİN

hep biz gariban doğudakiler bekliyo galiba alperen hocam puan kaç ben de kayseri düşünüyorum

Farklı kulvarlardaymışız hocam benimde 92 puan var BOTE mezunuyum bende.Hakkımızda Hayırlısı olur İnşallah hocam

bunlar il içinden sonraki oluşan ihtiyaç listesi diye düşünüyorum. keşke il dışı kontenjanları bu kadar olsaydı :)

Hocam bu yöntemle ildeki tüm boş normları görüyoruz. Bunun hepsi İl dışına açılmaz. %20 civarı bir sayı açılır sanırım.

açık normların hepsini göstermezler diye düşünüyorum. Bu bir işe yarayacak mı sizce. Mesela bizim okulda 2 bilişimci açığı var norm olarak. Ama okulun kontenjan mebini açtığımda bilişim gözükmüyor. Bu işlemin faydalı olacağından kuşkuluyum.

listede okulumuzda bilişim teknolojilerinde 1 norm daha görünüyor ama kontenjan mebe girdiğimde okulunuza kontenjan verilmemiştir yazıyor şimdi il dışından bizim okula bilişimden kontenjan verilmemiş mi demek oluyor bu bilemedim ben fikri olan var mı acaba?

bence öyle oznrcll hocam. Norm var ama il dışına açılmayacak diye düşünüyorum. Bizim okulda bahsettiğin gibi gözüküyor. O yüzden bu listeleri paylaşmak bana gereksiz geldi

Bütün nomlar listesi ama önemli olan okula verilen nomlar. listeler önbilgi amaçlıdır.

2 okul için örnek vereyim... 2sinde de 2 bilişim ihtiyacı olmasına rağmen il dışında gösterilmemiş... Diğer branşlarda da durum farksız...

Geri