İlluminati - Subliminal - 25. Kare

Kodla Büyü
"Aklımızı, benliğimizi ve ruhumuzu bu tür bilinçli ve bilinçdışı saldırılardan korumak için,
Kim olduğumuzu, nerden geldiğimizi ve amaçlarımızın ne olduğunu unutmayalım.
Ancak o zaman farkındalığımızı arttırarak, kendimizi bu tür kontrolleri dışında tutabiliriz..."

Kim oldumuzu nerden geldiğimizi unutmazsak subliminal mesajlardan etkilenmeyiz öylemi :mrgreen:
Aslında güzel bir teknik radyasyondan bile böyle koruma sağlanabilir..

fercanx' Alıntı:
Kim oldumuzu nerden geldiğimizi unutmazsak subliminal mesajlardan etkilenmeyiz öylemi :mrgreen:
bu söz senin için geçerli değil, nerden geldiğin belli değilse...

EynelMefer' Alıntı:
fercanx' Alıntı:
bu söz senin için geçerli değil, nerden geldiğin belli değilse...

Benim nerden geldiğim değilde senin gönülsüz geldiğin belli.

Ne dersem sana? rahat edeceğini düşündüğün şeyi sana söylediğimi düşün olmaz mı?

bana pek inandırıcı gelmedi.
yer yer yapılmış olabilir ama öyle çok fazla deildir.saçma

bana da hadi canım yok artık dedirtti ama varlığıda şaşırtmadı değil...

başka programlarda da izlemiştim, burada 2 bölümü de izledim, enteresan geldi ! illuminati dışında daha çok reklam amaçlı kullanılan bir yöntem olduğu söyleniyor. bir işyerim olursa, insanların ilgisini çekmek için bu yöntemi denemek lazım :mrgreen:

Yeni bir şey değil ki. Reklam sektöründe çok kullanılıyor. Amerikada yasal düzenlemeyle yasaklandı sanırsam. Bizde henüz bir denetim mekanizması yok. Bu arada a25. kare tekniği Figth Club filminde de mevcut. Hem de en çirkin haliyle.

EynelMefer' Alıntı:
"Aklımızı, benliğimizi ve ruhumuzu bu tür bilinçli ve bilinçdışı saldırılardan korumak için,
Ancak o zaman farkındalığımızı arttırarak, kendimizi bu tür kontrolleri dışında tutabiliriz..."

Bunu küçük çocuklarada söylede onlarda kim olduklarını unutmasınlar hocam. He sen hala miki mouse filmi seyrediyorsan o başka.

Arrivals seyredin 50 küsür bölüm. Bakış açınız değişecek.

Bence denetlenmesi gerekir.Çok tehlikeli durumlara yol açabilir.İnsanları istersen istediğin yere yöneltebilirsin.

Bu gerçekse artık yuh yani.adamlarda ne sistem var da her yere sızmışlar ya.ne pislik bu siyonistler.

togius' Alıntı:
EynelMefer' Alıntı:

Bunu küçük çocuklarada söylede onlarda kim olduklarını unutmasınlar hocam. He sen hala miki mouse filmi seyrediyorsan o başka.

Arrivals seyredin 50 küsür bölüm. Bakış açınız değişecek.

iyi yanıma geldin, seni affettim...

lion26' Alıntı:
Bu gerçekse artık yuh yani.adamlarda ne sistem var da her yere sızmışlar ya.ne pislik bu siyonistler.
katılıyorum, ve bu sadece bizim görebildiklerimiz bir de göremediklerimiz vardır ki,onlara ne söz söylesek acaba ?

http://www.ezberbozanbilgiler.com/bilim ... edir?.html

hemen her filmde bizi zehliryorlar farkında değiliz.her ülkeye giren film çizgi film ve reklamı devletin kare kare izlemesi gerekiyor anlaşılan (yasada var deniyor bu tekniğin yasak olduğu fakat, anlamak için denetim gerekli). bu konuda hükümeti birisi uyarmalı, bizi geçtim çocuklarımız zehirleniyor her TV'ye baktığında.

cagdas' Alıntı:
http://www.ezberbozanbilgiler.com/bilim/item/270-25-kare-teknigi-nedir?.html

hemen her filmde bizi zehliryorlar farkında değiliz.her ülkeye giren film çizgi film ve reklamı devletin kare kare izlemesi gerekiyor anlaşılan (yasada var deniyor bu tekniğin yasak olduğu fakat, anlamak için denetim gerekli). bu konuda hükümeti birisi uyarmalı, bizi geçtim çocuklarımız zehirleniyor her TV'ye baktığında.

Paranoyak oldum adeta :S

Arrivals seyredin sitede linkleri var 50 bölüm öle bölük pörçük izlemeyin oynanan oyun sanılan aksine çok büyük.

Malesef adamlar her yerde artık. Yandex Görsel Favoriler. Üzerine gelindiğinde göz işareti görünüyor.

Ekli dosyalar

• göz her yerde.jpg
    göz her yerde.jpg
    221.9 KB · Görüntüleme: 532
Geri