bu söz senin için geçerli değil, nerden geldiğin belli değilse...fercanx' Alıntı:Kim oldumuzu nerden geldiğimizi unutmazsak subliminal mesajlardan etkilenmeyiz öylemi :mrgreen:
Aslında güzel bir teknik radyasyondan bile böyle koruma sağlanabilir..
EynelMefer' Alıntı:bu söz senin için geçerli değil, nerden geldiğin belli değilse...fercanx' Alıntı:Kim oldumuzu nerden geldiğimizi unutmazsak subliminal mesajlardan etkilenmeyiz öylemi :mrgreen:
Aslında güzel bir teknik radyasyondan bile böyle koruma sağlanabilir..
EynelMefer' Alıntı:"Aklımızı, benliğimizi ve ruhumuzu bu tür bilinçli ve bilinçdışı saldırılardan korumak için,
Kim olduğumuzu, nerden geldiğimizi ve amaçlarımızın ne olduğunu unutmayalım.
Ancak o zaman farkındalığımızı arttırarak, kendimizi bu tür kontrolleri dışında tutabiliriz..."
ismailt' Alıntı:gizlenecek birşey kalmadı alın size açık açık olanını ekliyeyim hem dehangi kurum da
http://www.egitim.gov.tr/pub/meb/matema ... index.html
1.Ünite Tam sayılardan Rasyonel sayılara yazan yere tıklayıp bekleyin
togius' Alıntı:EynelMefer' Alıntı:"Aklımızı, benliğimizi ve ruhumuzu bu tür bilinçli ve bilinçdışı saldırılardan korumak için,
Kim olduğumuzu, nerden geldiğimizi ve amaçlarımızın ne olduğunu unutmayalım.
Ancak o zaman farkındalığımızı arttırarak, kendimizi bu tür kontrolleri dışında tutabiliriz..."
Bunu küçük çocuklarada söylede onlarda kim olduklarını unutmasınlar hocam. He sen hala miki mouse filmi seyrediyorsan o başka.
Arrivals seyredin 50 küsür bölüm. Bakış açınız değişecek.
katılıyorum, ve bu sadece bizim görebildiklerimiz bir de göremediklerimiz vardır ki,onlara ne söz söylesek acaba ?lion26' Alıntı:Bu gerçekse artık yuh yani.adamlarda ne sistem var da her yere sızmışlar ya.ne pislik bu siyonistler.
cagdas' Alıntı:http://www.ezberbozanbilgiler.com/bilim/item/270-25-kare-teknigi-nedir?.html
hemen her filmde bizi zehliryorlar farkında değiliz.her ülkeye giren film çizgi film ve reklamı devletin kare kare izlemesi gerekiyor anlaşılan (yasada var deniyor bu tekniğin yasak olduğu fakat, anlamak için denetim gerekli). bu konuda hükümeti birisi uyarmalı, bizi geçtim çocuklarımız zehirleniyor her TV'ye baktığında.