İmage ile ilgili bir soru????

Kodla Büyü

melobady

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar daha önce denemediğim için bilmiyorum, bilgisayara image ile format atınca tüm sürücülerde yüklü olarak mı kuruluyor. Ayırca arkadaşlar format atacağımız diğer bilgisayarda bu programın (acronis kullanıyorum) yüklü olması gerekli mi yosa elimizdeki boot cd si yeterli mi.

Eğer imajını aldığınız bilgisayarın tüm sürücüleri yüklü ise, evet tüm sürücüleri birlikte kurulur diğer bilgisayara. Ama imajını aldığınız bilgisayar ile kuracak olduğunuz bilgisayarların tüm özellikleri aynı olmalıdır. Kolay gelsin.

m_ersoyy' Alıntı:
Eğer imajını aldığınız bilgisayarın tüm sürücüleri yüklü ise, evet tüm sürücüleri birlikte kurulur diğer bilgisayara. Ama imajını aldığınız bilgisayar ile kuracak olduğunuz bilgisayarların tüm özellikleri aynı olmalıdır. Kolay gelsin.
:++:

Format atacağınız bilgisayarda acronis yüklü olmasına gerek yok. Elinizde acronisle oluşturulmuş boot cd si ile makinayı başlatıp, imajı harici disk/flash bellekten ya da ağdan geri yükleyebilirsiniz.

fahrican' Alıntı:
Format atacağınız bilgisayarda acronis yüklü olmasına gerek yok. Elinizde acronisle oluşturulmuş boot cd si ile makinayı başlatıp, imajı harici disk/flash bellekten ya da ağdan geri yükleyebilirsiniz.
sağolun hocam aiyice aydınlandım..

boot cd den ister harddiskten hardiske (içideki d,d,e sürücülerde aynen gelir)
istersen sadece sürücüleri (c bölümünün image dosyası) gibi oluşturup atabilirsiniz.

Geri