İmajı dvd ye yazdırmak.

Kodla Büyü

Kruvazör

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Selamlar. Acronisle C sürücümün imajını aldım fakat imaj boyutu 5 gb. üzerinde malum tek dvd ye sığmayacak bunu 2 dvd ye veri kaybı olmadan nasıl bölebiliriz . Birde bu dvd yi otomatik olarak başlatmayı nasıl yapacagız tek dvd de forumda buldum ama 2 dvd olunca herhalde değişecek.

Hocam dvd yerine harici harddisk ya da varsa 8 gb lık flash diski kullanman daha akılcı olmaz mı. Zaten başlangış cd'si oluşturduktan sonra image alınan yeri programda sorar. Ordan hariciyi ya da flash diski gösterirseniz image'ı yükler. Kolay gelsin....

yok eğer illa dvd kullanacağım diyorsan onunda çaresi var. Çift katmanlı dvd'ler var boyutu 8 gb. Fiyati normal dvd'ye göre biraz pahalı ama yine de işini görer.

Kruvazör' Alıntı:
Selamlar. Acronisle C sürücümün imajını aldım fakat imaj boyutu 5 gb. üzerinde malum tek dvd ye sığmayacak bunu 2 dvd ye veri kaybı olmadan nasıl bölebiliriz . Birde bu dvd yi otomatik olarak başlatmayı nasıl yapacagız tek dvd de forumda buldum ama 2 dvd olunca herhalde değişecek.

acronis de varmı duymadım ama ghost la imaj alırsanız , ghostexplorer programı ile aldığınız imajı bölebilirsiniz.Bunları bölerken 1.99 GB lik dosyalar halinde bölerseniz yazdırırken sorun yaşamazsınız.gönderdiğim iso dosyasının veya hirens 10.0 iso dosyasının içerisine ,böldüğünüz *.gho ve *.ghs dosyalarını sıra ile gelecek şekilde Ultraiso programı ile ilave edip bir DVD ye yazdırmanız gerekir.

Ekli dosyalar

bu dvd9 nasıl bir şeyse buralarda bulamadım bu usb bellekten olsa 8 gb.usb bellege hem imajı atıp hemde boot atıp direk usb den imaj yükleyecek şekilde nasıl yapabilirim. şimdiden sağolun.

Geri