İmajı yanlış yere atmışım... Yardıım lütfen

Kodla Büyü

pieycpi

Site Gezgini
Değerli arkadaşlar, yıllardır acronis ile imaj alırım, yüklerim. Hep aklıma gelirdi: "Yanlışlıkla bir gün kendi usb harddiskimi uçurmayayım" diye. Sonunda başardım.
Tera bytlık harddiskimi 2 parçaya ayırmıştım. Akıllı tahtaya imaj yükliyim derken, benim usb harddiski uçurmuşum.
Şu anda harddiskin bir bölümünde windows yüklü..

Evet arkadaşlar soru basit :))) Burdaki bilgileri minimum kayıpla nasıl kurtarabilrim? Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok hora geçer.
Ben eskiden File Scavenger diye bir programı kullanıyordum. Ama çok verimli değildi.
Sizin önereceğiniz programlar nelerdir?
Ne yapabilirim ?

Teşekkürler şimdiden

Bilgilerin üzerine yazıldığı için çoğu dosyanız gitmiştir hocam. Attığınız imajın büyüklüğüne göre bazı dosyaları kurtarma şansınız olabilir.

ahmetfx' Alıntı:
Bilgilerin üzerine yazıldığı için çoğu dosyanız gitmiştir hocam. Attığınız imajın büyüklüğüne göre bazı dosyaları kurtarma şansınız olabilir.
Ben de öyle tahmin ediyorum ama, bi şansımı deniyim istedim. Belki başaran birileri vardır diye.

Bir de Hiren cd içinde disk programları var... onlar bir işe yarar mı?
Ya da ubuntuda, linuxda falan farklı birşeyler yapılabilri mi?

üzerine veri yazıldı ise mümkün değil küçük dosyalar aralardan çıkabilir ama büyük ölçekli dosyalar kullanılamaz hale gelmiştir.

:(

Teşekkürler

:cry:

Yapacak bişey yok o zaman... boşuna kurtarmaya uğraşmakla vakit kaybetmiyim
Sağolun

Ama belki...
Off yaa

Hocam geçmiş olsun.

Program önerim: EASEUS

Bunun data recovery ve disk recovery programları var. İstersen 2-3 kere format atılmış olsun. Yine de eski bilgileri klasörler halinde getiriyor. Ben kullandığımda taa eski dosyaları bile bulup getirmişti. :+1:

Dosyaları kaydettiği sektörlerdeki dosyalarınızı unutun :( Diğerleri için ise diskte hiçbir işlem yapmadan arkadaşların önderdiği programlarla diğer dosyalarınızı kurtarma olasılığınız var.

AKADEMİA' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun.

Program önerim: EASEUS

Bunun data recovery ve disk recovery programları var. İstersen 2-3 kere format atılmış olsun. Yine de eski bilgileri klasörler halinde getiriyor. Ben kullandığımda taa eski dosyaları bile bulup getirmişti. :+1:

Hocam çok teşekkürler... Eyvallah ya, bi deniyim
:+1:

Geri