İmaj sonrası MBR hatası alıyorum.

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar imaj attığım 4 bilgisayarın iki tanesinde mbr hatası alıyorum. Kurulum sırasında ekteki hatayı alınca normalde cmd üzerinden ayarlamak gerekir ama ben tüm sürücüleri silip yeniden oluşturdum. Kurulumda sorun yok. Boot ayarlarını da değiştirdim. 2 tanesi sorunsuz çalışıyor ama iki tanesi sürekli bu hatayı veriyor. Farklı bir imaj denedim yine kurulum bitiyor kapatıp atınca yine aynı hata veriliyor. Ama sadece 2 tanesinde oluyor? Nasıl çözebilirim sorunu?
hq720.jpg

hq720 (1).jpg

bu 2. hatayı nasıl düzeltebilirim?

Arkadaşlar imaj attığım 4 bilgisayarın iki tanesinde mbr hatası alıyorum. Kurulum sırasında ekteki hatayı alınca normalde cmd üzerinden ayarlamak gerekir ama ben tüm sürücüleri silip yeniden oluşturdum. Kurulumda sorun yok. Boot ayarlarını da değiştirdim. 2 tanesi sorunsuz çalışıyor ama iki tanesi sürekli bu hatayı veriyor. Farklı bir imaj denedim yine kurulum bitiyor kapatıp atınca yine aynı hata veriliyor. Ama sadece 2 tanesinde oluyor? Nasıl çözebilirim sorunu? Ekli dosyayı görüntüle 77307
Ekli dosyayı görüntüle 77308
bu 2. hatayı nasıl düzeltebilirim?
Diskiniz MBR olarak formatlanmış daha önce sizde iso dosyanızı flash'a gpt yazmışsınız. iso dosyasını tekrar yazın ama bu kez mbr olarak yazın sorun çözülür hocam.

Rufus ile yazıyorsanız targer System(hedef sistem) olarak mbr seçin ve yeniden yazın.

Ventoy kullanıyorsanız options>file sistem>mbr yapıp ventoy diskinizi güncelleyin.

Son düzenleme:
Geri