İmam Hatip Ortaokulunda Bilişim Dersleri..

Kodla Büyü

Bahadır1980

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar imam hatip ortaokullarında 5. ve 6. sınıflarde Bilişim eknolojileri ve Yazılım dersi zorunlu mu? Benim yeni tayin olduğum okulda dersim gözükmüyor. İdare dersiniz yok diyor. Yardımlarınızı bekliyorum... (Bu arada 2014 2015 İmam Hatip Ortaokulu Haftalık Ders Çizlgesine ne kadar arama yaptıysam da ulaşamadım)

2014 2015 için yayınlanmadı zaten hocam. 2013 2014 te yayınlanan çizelge geçerli hala. Hem ortaokullarda hemde imam hatip ortaokullarında 5 ve 6. sınıflarda 2 saat zorunlu.

hahaha bu idare öteki dünya da mı görevli acep....fani dünyadan bi haber de :puhaha: :puhaha:

arkadaş bilişim öğretmenlerinin tek sorun idarenın bilişimden anlamayıp kafasına göre davranması buda başka sıkıntılar oluşturuyor okul içinde...

hocam ben imam hatip te çalışıyorum dersimiz iki saat zorunlu idareye arkadaşın verdiği linkin çıktısını alıp gösterin ufuklarını açınn

rock' Alıntı:
http://ttkb.meb.gov.tr/www/haftalik-ders-cizelgeleri/kategori/7

alttan 3.link. İmam Hatip Ortaokulu Haftalık Ders Çizelgesi ve Kurul Kararı. 5 ve 6 larda 2 saat zorunlu.
rock hocamın yorum yaptığı tarihten 5 gün sonra aynı sayfanın en üstünde ki linkte ders çizelgesini koymuşlar. 5-6 zorunlu 2 saat, 7 lerde seçmeli (1 ya da 2 saat seçebilirsiniz) 8 lerde de 1 saat seçmeli.

her yere imam hatip her yerde imam hatip
talep edilmeyen yerlerde bile açıyorlar karşı değiliz ama orantısız bir büyüme var
imam hatip idarecileri bu yüzden kafa karıştırıyor onlar da ne yapacağını bilmiyor...

only61' Alıntı:
talep edilmeyen yerlerde bile açıyorlar karşı değiliz ama orantısız bir büyüme var
imam hatip idarecileri bu yüzden kafa karıştırıyor onlar da ne yapacağını bilmiyor...
hocam çok alakasız girmişssiniz konuya bilmem farkında mısınız?
hiç bir yerde yoktu o zaman yokluğunu hissettiniz mi ki şimdi büyümeyi dile getiriyorsunuz?

bu idareciler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.
Bir de idareci olacaklar, bildiğin biz idare ediyoruz bu adamları

bizim okul iho ve zorunlu ama yeğenimin okulda yok oda iho da Antalya da.. idare yerine İngilizce mi ne koymuş bu şekilde bişeyler yapıyorlar hazırlık sınıfı vs. gibi.. tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ama.

arslan_1905' Alıntı:
only61' Alıntı:
hiç bir yerde yoktu o zaman yokluğunu hissettiniz mi ki şimdi büyümeyi dile getiriyorsunuz?
Kaptanhasapaşa okulu var kadıköyde ilkokul cocuklarini okuldan alip lise imam hatip yapmışlar koskoca okulda az sayıda imam hatip öğrencisi keyif sürerken ilkokullu bebeler yol eziyeti çekip başka okula gidiyorlar üstelik cikarildiklari okulda çoğu sinif boş kaldı burda bir dayatma ve vicdansizlik var ve örnekleri çok malesef karşi olduğum durum bu

only61' Alıntı:
arslan_1905' Alıntı:
only61' Alıntı:
Kaptanhasapaşa okulu var kadıköyde ilkokul cocuklarini okuldan alip lise imam hatip yapmışlar koskoca okulda az sayıda imam hatip öğrencisi keyif sürerken ilkokullu bebeler yol eziyeti çekip başka okula gidiyorlar üstelik cikarildiklari okulda çoğu sinif boş kaldı burda bir dayatma ve vicdansizlik var ve örnekleri çok malesef karşi olduğum durum bu
siz olsanız nasıl yapardınız? yeni binalar?
üstelik önceki yazınızda bu şekilde ifade etmemiştiniz.

Geri