İMDAT ANTEPTE EV YOK

Kodla Büyü

perşo

Aktif Üye
Antepten yeni tayin isteyen yok mu? taşınırken evini bize bıraksa. eşim de ben de tayin istedik ilk tercihler geldi ama şimdiden pişman gibiyiz

yenersonmez' Alıntı:
fırsat bu fırsat,
en az 3 sene oradasın.
gir bir eve ödemeye başla hocam...

sonuna kadar katılıyorum ister memleketin olsun ister olmasın ev sahibini kral edene kadar 3 senede 5 senede ev sahibi olursun işte ok adar ağız kokusu çekmezsin bende orduya çıktı tayin gider gitmez ev almayı düşünüyorum borç harç

arkadaşlar tanıdığınız varsa istibata geçelim. cidden sıkıntıdayız :(
evler de öyle alınacak gibi değil. çok pahalı. m2si 1500 tlden düşünün :) bi de bunun için kredi çekersek :S

hiçbir şekilde ev bulamazsanız mecburen satın alacaksınız borcunu öderken oturursunuz başka bir yere giderseniz kiralarsınız borcu bitince de satar istediğiniz yerden ev alabilirsiniz

hocam ALLAH(c.c.) yar ve yardımcınız olsun

3 yıl önce asker öğretmen olarak Gaziantepteydim. Satılık evler çok pahalı idi ve fiyatlar da git gide yükseliyordu. Kiralık ev bulmak kolaydı fiyatlar da çok pahalı sayılmazdı. Galiba Suriyeliler yüzünden kiralık piyasası da tavan yapmış.

evet bir arkadaş antepte geçen sene 500 tl ye oturuyorlardı, bu sene ev sahibi 1000 tl isteyince (suriye felan yüzünden galiba, çünkü çok suriyeli gelip ev almış, kiralık istemiş son zamanlarda) arkadaşta rezidance tarzı küçük ev satın almak için arayışa geçti ama onlar bile çok pahalı olunca yeni öğrendim 750 tl ye başka bir yer bulmuş

ben antepte çalışıyorum ama şimdi memleketteyim. tavsiyem güzel bir ev bulup satın almaya çalış ev kiraları çok yüksek.

Antep ve Kiliste fırsatçılar çoğaldı suriyeliler yüzünden şuan 250liralık daireler 750liraya gidiyor hiç bi arkadaşıma memleketim kilisi yazdırmamıştım zaten hakikaten sıkıntı

sas7979' Alıntı:
Antep ve Kiliste fırsatçılar çoğaldı suriyeliler yüzünden şuan 250liralık daireler 750liraya gidiyor hiç bi arkadaşıma memleketim kilisi yazdırmamıştım zaten hakikaten sıkıntı
keşke bize de yazma diyen birileri olsaydı :?

perşo' Alıntı:
sas7979' Alıntı:
keşke bize de yazma diyen birileri olsaydı :?

antepte ev bulmak çok zor hocam Allah yardımcın olsun geçen sene bende çok zor buldum.içinde kiracı 450 ye çıktı bana 800e veriyordu ev yok diye tutacaktım neredeyse .suriyeliler yüzünden evler fahiş fiyatlarda almaya kalksan da zarar kirada otursanda zarar...

g.cetin.66' Alıntı:
yenersonmez' Alıntı:
fırsat bu fırsat,
en az 3 sene oradasın.
gir bir eve ödemeye başla hocam...

sonuna kadar katılıyorum ister memleketin olsun ister olmasın ev sahibini kral edene kadar 3 senede 5 senede ev sahibi olursun işte ok adar ağız kokusu çekmezsin bende orduya çıktı tayin gider gitmez ev almayı düşünüyorum borç harç

hocam 200.000 tl ye ev almanın neresi mantıklı...200bine 50bin denkleştirdin desek, 150bin kredi çeksen en iyisinden ...15 sene 1600 civarı ödeyeceksin 15 sene öde öde bitsin

Valla gecen gün Urfa'da idim. Karakoprude İnsaat gördüm 1.5 milyon lira evin fiyatı idi. Normal bir evin kirasi 800-1000 lira. Lüks evler ise 1200-1500 tl.

Güneydoğu uçmuş :)

arkadaşlar çok şükür boğaza bakmayan binalardan birinde ev bulduk :) 650 tl ye ucuz diye sevinerek kiraladık. ALLAH vicdan versin insanlara. yakın zamanda Antep yazmasın kimse. hele bi savaş bitsin Suriyeliler gitsin :) ondan sonra düşünülebilir.

nosTRa' Alıntı:
Valla gecen gün Urfa'da idim. Karakoprude İnsaat gördüm 1.5 milyon lira evin fiyatı idi. Normal bir evin kirasi 800-1000 lira. Lüks evler ise 1200-1500 tl.

Güneydoğu uçmuş :)

aynen öyle ben dandik tokide 700e oturuyorum virane

perşo hocam irtibata geçelim diyecektim ki son mesajında ev buldum demişsin başka bir sıkıntı yapılacak üzerimize düşen birşey olursa haberleşelim. ben antepliyim ve antepte görev yapıyorum :) pm den cep telefonumu atıyorum ne zaman ne lazım olursa arayabilirsin :)

Henüz antepten yeni taşındım. Karataşt mah.lesinde oturuyordum. Antep ve Kilis'te yaşayacağına git İstanbul'da en kral yerde otur. Antep'de kıçı kırık evler 500 liradan başlar, oturulacak evler 1000 tl. Ben 750'ye oturuyordum. Ev bulmak hem zor hem anlaşmak zor. Suriyeliler ve Antepli ev sahiplerinin doymak bilmez tavırları yüzünden Antep ve Kilis'de oturulmaz ve ev alınmaz. İnanın Antep'in ibrahimli diye bir yeri var, evler 1 trilyon. Bu paraya İstanbul'da kral gibi ev alırsın. Kısaca Antep ve Kilis'ten bu yüzden iyice tiksindim. Şu an mecburen Kilis'de oturuyorum. Allah beni kurtarsın buradan inşallah. Kilis'de de durum aynı. Berbat ahır gibi evler 500 lira. Aklı olan Antep ve Kilis'e şu an gelmesin. Buranın insanı doymak nedir bilmiyor.

perşo' Alıntı:
arkadaşlar çok şükür boğaza bakmayan binalardan birinde ev bulduk :) 650 tl ye ucuz diye sevinerek kiraladık. ALLAH vicdan versin insanlara. yakın zamanda Antep yazmasın kimse. hele bi savaş bitsin Suriyeliler gitsin :) ondan sonra düşünülebilir.

hocam iyi bulmuşun hayırlısı olsun :D

perşo' Alıntı:
Suriyeli'lerin gideceği filan yok.

vay uyanık Antepliler ....savaştan faydalanmak diye buna derim ben :scared: :verymad:

perşo' Alıntı:

nereden buldun hocam 650tlye

benim karşı katım çıkıyor emek mahallesinde kira 600 civarı olur ilgilenen olursa evsahibinin telefonunu verebilirim

Hocam 2 yıl önce Gaziantep'e tayin istediğimde ev kiraları çok yüksekti. Döküntü evlere 500 den aşağı kira istemiyorlardı. Hiç aklımızda yokken ev almaya karar verdik. İyiki almışız. Şu an piyasa çok arttı. Size tavsiyem borç harç Toki'den bir ev alın. Kesinlikle zarar etmezsiniz.

yok hocam ya onu da düşündük de alınacak gibi değil Hocam. çok teşekkür ediyorum herkese. bikaç güne yerleşiyoruz İNŞALLAH :)

Arkadaşlar ilgilenen olursa antep merkezde cumhuriyet mahallesinde 4 oda
135 m2
Gunes enerjili
2 tuvaletli
Balkonlu
Garajli
Kaloriferli
2.kat ana cadde uzerinde
Kiralik dairemiz var
Kira
850 tl

Antep'te ev kiralarının yüksek olmasının Suriyelilerle pek bir ilgisi yok.Suriyeliler yokken de antepte ev bulmak zordu ve evler pahalıydı.Suriyeliler tuzu biberi oldu.Ayrıca arkadaşa ev almasını söyleyen arkadaş buradaki ev fiyatlarını da bilmiyorlar muhtemelen.Lüks değil normal kabul edilen bir evi 200'den aşağı alamazsınız.Malesef piyasa böyle ve ev sahipleri de bundan sonuna kadar faydalanıyorlar.Allah ödeyemeyecek durumda olanların yardımcısı olsun.

Geri