yenersonmez' Alıntı:fırsat bu fırsat,
en az 3 sene oradasın.
gir bir eve ödemeye başla hocam...
by_katliam' Alıntı:her gittiğimz yerden ev alsaydık
araba var ama ev almaya daha çook var hocamg.cetin.66' Alıntı:by_katliam' Alıntı:her gittiğimz yerden ev alsaydık
sen zaten ev almak mecburundasın gibi hocam baksana profilindeki bebek yarın senden ev isticek araba isticek
keşke bize de yazma diyen birileri olsaydı :?sas7979' Alıntı:Antep ve Kiliste fırsatçılar çoğaldı suriyeliler yüzünden şuan 250liralık daireler 750liraya gidiyor hiç bi arkadaşıma memleketim kilisi yazdırmamıştım zaten hakikaten sıkıntı
perşo' Alıntı:keşke bize de yazma diyen birileri olsaydı :?sas7979' Alıntı:Antep ve Kiliste fırsatçılar çoğaldı suriyeliler yüzünden şuan 250liralık daireler 750liraya gidiyor hiç bi arkadaşıma memleketim kilisi yazdırmamıştım zaten hakikaten sıkıntı
g.cetin.66' Alıntı:yenersonmez' Alıntı:fırsat bu fırsat,
en az 3 sene oradasın.
gir bir eve ödemeye başla hocam...
sonuna kadar katılıyorum ister memleketin olsun ister olmasın ev sahibini kral edene kadar 3 senede 5 senede ev sahibi olursun işte ok adar ağız kokusu çekmezsin bende orduya çıktı tayin gider gitmez ev almayı düşünüyorum borç harç
nosTRa' Alıntı:Valla gecen gün Urfa'da idim. Karakoprude İnsaat gördüm 1.5 milyon lira evin fiyatı idi. Normal bir evin kirasi 800-1000 lira. Lüks evler ise 1200-1500 tl.
Güneydoğu uçmuş
perşo' Alıntı:arkadaşlar çok şükür boğaza bakmayan binalardan birinde ev bulduk 650 tl ye ucuz diye sevinerek kiraladık. ALLAH vicdan versin insanlara. yakın zamanda Antep yazmasın kimse. hele bi savaş bitsin Suriyeliler gitsin ondan sonra düşünülebilir.
Suriyeli'lerin gideceği filan yok.perşo' Alıntı:arkadaşlar çok şükür boğaza bakmayan binalardan birinde ev bulduk 650 tl ye ucuz diye sevinerek kiraladık. ALLAH vicdan versin insanlara. yakın zamanda Antep yazmasın kimse. hele bi savaş bitsin Suriyeliler gitsin ondan sonra düşünülebilir.
perşo' Alıntı:arkadaşlar çok şükür boğaza bakmayan binalardan birinde ev bulduk 650 tl ye ucuz diye sevinerek kiraladık. ALLAH vicdan versin insanlara. yakın zamanda Antep yazmasın kimse. hele bi savaş bitsin Suriyeliler gitsin ondan sonra düşünülebilir.