M metemli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 253 21 Ekim 2015 #1 Değerli arkadaşlar devamlı karıştırılan bir konu hakkında bilgilerinizi almak istiyorum 12. sınıf öğrencilerimizden İşletmeye giden öğrencileri için işletmeye gittiklerinde dersin adı ne okulda yaparlarsa dersin adı ne oluyor Teşekkürler
Değerli arkadaşlar devamlı karıştırılan bir konu hakkında bilgilerinizi almak istiyorum 12. sınıf öğrencilerimizden İşletmeye giden öğrencileri için işletmeye gittiklerinde dersin adı ne okulda yaparlarsa dersin adı ne oluyor Teşekkürler
BaRBaRYaN Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,690 22 Ekim 2015 #2 metemli' Alıntı: Değerli arkadaşlar devamlı karıştırılan bir konu hakkında bilgilerinizi almak istiyorum 12. sınıf öğrencilerimizden İşletmeye giden öğrencileri için işletmeye gittiklerinde dersin adı ne okulda yaparlarsa dersin adı ne oluyor Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... . fark etmiyor. her iki durumda da dersin adı İŞLETMEDE BECERİ EĞİTİMİ
metemli' Alıntı: Değerli arkadaşlar devamlı karıştırılan bir konu hakkında bilgilerinizi almak istiyorum 12. sınıf öğrencilerimizden İşletmeye giden öğrencileri için işletmeye gittiklerinde dersin adı ne okulda yaparlarsa dersin adı ne oluyor Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... . fark etmiyor. her iki durumda da dersin adı İŞLETMEDE BECERİ EĞİTİMİ
M metemli Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 253 22 Ekim 2015 #3 sayın hocam bir fark olması lazım ama hangisi hangisi bilmiyorum
biltek99 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 470 22 Ekim 2015 #4 Meslek lisesinde çalışırken İSBE olarak kullanırdık.