Bizim müdür duysun bunu, P.tesi bizde de uygulamaya koyar...
İlk gün imzalarım,
ikinci gün imzalam,
üçüncü günün sabahı eekdersimi keseceğini neden imzalamadığımı sorar, ben unuttuğumu söylerim üstüne eklerim, "yasalara göre ekdersimi kesmeniz gerekiyorsa sizin gibi bir müdüre kesmek düşer" derim. Cümlemdeki mesajı algılar, yumuşar.O akşam imzalarım.
dördüncü gün yine imzalamam,
Beşinci gün "bunu imzalamam gerektiğini, dikkat etmem gerektiğini memuriyetleri falan, sonrada iki hikayesini anlatır." Çok yoğun çalıştığımı, dalgın olduğumu söylerim.Cuma akşamı yine imzalamam.
İkinci hafta p.tesi imza olayı kalkmış olur. :mrgreen:
"yasalara göre ekdersimi kesmeniz gerekiyorsa sizin gibi bir müdüre kesmek düşer" cümlemdeki mesaj: "Ekdersimi kestiğin anda bimer, mem, basın kim varsa şikayetlerimi iletirim haberin olsun. Ekders kesmekle beni korkutama boşuna, belki 3 kuruş kaybederim ama sen daha çok şey kaybedersin."
İmza olayı seminer döneminde vardı, sayemde kalktı senebaşında. :mrgreen: Ben yine imzalamadım geçen sene, bunlar başladı yok ekders falan filan. Ekdersimi kesmeniz için görev başında olmadığıma dair tutanak tutmanız gerek, onu yapmadan kesmeyin sonra başınız ağrımasın dedim.Benden etkilenen 3-5 kişi daha imzalamamaya başlayınca imza olayı kalktı seminer döneminde de.