İngilitere' den gelen öğrencinin anlattıkları

Kodla Büyü

keyloger

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugun sınıfıma misafi bir öğrenci geldi paskalya tatili neden ile İngiltere' den Türkiye' ye gelmişler. Hemen sordum haftada kaç saat bilişim teknolojileri dersiniz var diye 50dk diyince şaşırdım doğrusu. neler gösterdiklerini sordum word excel acsess ve web tasarımı tarzı bişeylerden bahsetti. formatörlük varmı orada diye sorunca o nedek dedi malum öğrenci ne bilsin formatörlüğü. öle paylaşayım dedim...

o çocuk ingiltereden gelmemiştir türktür o seni kandırmışlar hocam :D...

teşekkürler paylaşım için Avrupa da işler böyl ama bizde malesef durum belli

bizim okula da anadolu öğretmen lisesinden stajer öğrenciler geldi. onlarda hiç ders yokmuş :)

bilgisayar sınıfından sorumlu biri var mı, okulun bilgisayar işlerini kim yapıyor, bilgisayar bozulduğunda, arızalandığında neler yapılıyor diye sorsaydınız keşke.

benim yeğenlerim Avrupada öyle ahım şahım ayrıntılı matematik falan görmediler 6.7.sınıfa kadar bol bol hoplayıp zıpladılar. spor, müzik, resim yanında el becerileri çok üzerinde durdular. temel bilgisayar öğrendiler. Bizim mantığımıza göre bizim bunlardan bi nane olmaz derken. 9 sınıfta yeğenim Java yazılımını öğrendi şimdi benden iyi bilgisayar biliyor "ne ara geldik biz buraya ya" dedim :)

Geri