<<<İngiliz Casusunun İtirafları>>>

Kodla Büyü

Kara Kule 61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okumuştum çok güzel bir kitap.Yer yer şaşırmamak elde değil.
İslamın düşmanı yahudilerin ingilizler aracılığı ile kurdurduğu vahhabilik ve selefilikten ayrıntılı bahsediyor.

aynı oyunlar oynanıyor hep birileri kendi menfaatleri uğruna yapıyor yapacağını mısır ın haline bak israilin kuklası olmuş yönetim yazık müslüman halka yemen suriye vs

ya okumadım.okumam da hangi ingiliz casus bu;madem casus neden herşeyi açıklıyor.hr,istiyan ve yadudiler sen onların dinine tabi olmadıkça senden razı olmazlar zaten diyor Allah daha neyi anlamaya çalışıyorsunuz.

merak ediyorum içimizdeki irlandalılar kim,sen kimsn fatihin öz torunumu;ayrımclık yapa yapa böldünüz ülkeyi hala akıllanmadınız?kandırın kendinizi

Bu kitabı hayretler içinde okumuştum. İslam memleketlerini içerden yıkmak için İngilizlerin yüzyıllar önce aldıkları kararların bugün birçoğunu uygulandığını görebiliryorsunuz. Şahsi kanaatim bu kitap gibi kitaplar Okullarda ders kitabı olarak okutulmalı.

iki üç casus aşağıya inip arap şeyhlerini kandırmışlar ve bize karşı cephe aldırmışlar.. Ondan sonra da çok marifet gibi bizden ayrılıp ingiliz himayesinde kurdukları kukla devletler günümüzde geldikleri durum ortada.. düşmanları tek kurşun sıkmadan birbirlerine öldürtüyorlar ve de gerçekçi olsun diye de ağızlarına Allahu ekber dedirtmeyi de ihmal etmiyorlar.. Allah onları ıslah etsin..

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا
بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ
"Ey iman edenler, eğer size bir fasık bir haber getirirse onu iyice araştırın, sonra bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz."
Hucurât 6

usare' Alıntı:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَأٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا
بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَى مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ
"Ey iman edenler, eğer size bir fasık bir haber getirirse onu iyice araştırın, sonra bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da yaptığınıza pişman olursunuz."
Hucurât 6
:+1: :+1: :alkis:

Hadi onların dini farklı, hadi onlar emperyalist.
Onların bizlere olan düşmanlığı zaten biliniyor.
Ama aşağıdaki resimde paylaştığım ve tavsiye ettiğim kitapta belirtilen hainlere ne demeli.
Bizler kendi kendimizi bitiriyoruz.
Biz öğretmenler bile yetkili sendika olarak kimleri seçtik.

http://www.idefix.com/kitap/mahrem-bari ... BQ80DULPIH

Ekli dosyalar

• mahrem1.gif
    mahrem1.gif
    36.8 KB · Görüntüleme: 1,293
Okunması gereken bir kitap. O kadar uyduruk kitap okuyacağına insanlar biraz tarihi de merak ederek okusa. Bazı doğru bildiklerimizin doğru olmadığını daha net görmüş oluruz. Biz araştırıp okumadığımız için bazı gerçekleri yabancılardan öğrenmek zorunda kalıyoruz. Osmanlı Türkçesine karşıyız. Okumuyoruz.Bu neden çoğu Osmanlı Türkçe çevirisini ya İngiliz yapar ya da Fransız. Bizim dilimizi ve geçmişimizi bizden daha iyi bildikleri için.Biz de tartışmak da irdelemek de çoğu zaman hainlikle suçlanır insan.

"Mahrem" soner yalçının musanın çocukları adlı terapisi gibi bir kitap.Kendilerinin bile yazarken inanmadığı içerik dolu.Tayyip erdoğanı sevmeyenleri çoşturmak amacı ile yazılmış... :D

lion26' Alıntı:
Okunması gereken bir kitap. O kadar uyduruk kitap okuyacağına insanlar biraz tarihi de merak ederek okusa. Bazı doğru bildiklerimizin doğru olmadığını daha net görmüş oluruz. Biz araştırıp okumadığımız için bazı gerçekleri yabancılardan öğrenmek zorunda kalıyoruz. Osmanlı Türkçesine karşıyız. Okumuyoruz.Bu neden çoğu Osmanlı Türkçe çevirisini ya İngiliz yapar ya da Fransız. Bizim dilimizi ve geçmişimizi bizden daha iyi bildikleri için.Biz de tartışmak da irdelemek de çoğu zaman hainlikle suçlanır insan.

:+1:

Öyle casus falan aramaya gerek yok.
bir bakın etrafınıza.:
kim amerikanın politikalarını ortadoğuda pervasızca savunuyor.
kim amerikada yaşıyor.
kim yahudilerden ödül alıp geri iade etmiyor.
kim rantın ve paranın sahipleri.

kafanızı toprağın altına gömüp bir şey aramanıza gerek yok.
Maalesef toplum olarak casuslarımızı biz yüceltiyoruz.

Türkiyede bin yıldır birliği islam sağlamıştır bundan sonrada ancak islam sağlar.
Kominizm ,Faşizim gibi akımlar zaten dünyada yaşanmış ve felaketle bitmiştir
Komimizim > SSCB ,Stalin,Lenin,Mao... ölen milyonlarca insan ve yıklıdı.
Faşizim >hitler,mussolini ikinci dünya savaşı ölen milyonlar..
Çözüm İslamdır...

Geri