İnsanmış Gibi Aramızda Dolaşıyorlar

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bilmiyorum bu görüntüden haberiniz var mı ama bir forum sitesinde gördüm dehşete düştüm resmen. İnsan denen canlıdan herşey beklenirmiş demek ki. İçeriği şöyle;
..
"Samsun'da hastalıklı doğan 2 kız çocuğunu öldürdüğü ve birini de hastane odasında ağzını burnunu kapatarak öldürmeye çalıştığı öne sürülen 26 yaşındaki F.H hakkında dava açıldı."

http://sebastiyan.mynet.com/mynet-haber ... d-1853246/

Not: Eğer psikolojiniz kaldıramayacaksa kesinlikle izlemeyin. (Ben tamamını izleyemedim)

O türdeki dehşet ve şiddet videolarını asla izlemem. Ama onu izledim. Sonuç: Zalimler için yaşasın cehennem.

hocam maalesef insanlara birşeyler oluyor allah sonumuzu hayır eylesin insanlar cinnet sınırında dolaşıyor

Ayyyy...Bişey diyemiyorum. Nutkum tutuldu. Yazık günah el kadar yavrucak, sen nasıl bir insansın, yazıklar olsun.. :x :x :x

odada kameramı varmış? ya insanlarda ne iman kalmış ne Allah korkusu..psikolojisi bozuksa tıksınlar bi tımarhaneye böylelerini kısırlaştıracaksın

Yuhh diyorum başka bir şey demiyorum yaa.Pislik kadın masum bebeğin kanına giriyor,sonrada canına kıyıyor.Allah böylelerinin hakkından gelsin başka bir şey demiyorum.Bebeğin çırpınmaları yüreğimi dağladı yaaa :(

Hocam bunlar hayvandan bile aşağılık.Hayvan yavrusunu koruyup kolluyor en azından.O çocuğun küçücük bedeniyle direnmeye çalışması çok etkiledi beni.Gözümün önünden gitmiyor.Ordaki görüntü gerçek mi yaa yoksa canlandırma mı ?

Geri