İnstagramın ele geçirildi

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar Instagram hesabımdan haberim olmadan post ve story yayınlandı. Hesabını android cihazımdan açabiliyorum ancak şifreyi değiştiremiyorum eski şifremi kabul etmiyor. Bu şifreyi cihazımda görebilir miyim? Kurtarma telefon numaram da değişmiş şifremi unuttum da çalışmıyor. Geçen hafta Facebook'um ele geçirildi, kurtardım. E postalarım ele geçirildi. Derken aynı arada eşimin LinkedIn hesabı ele geçirildi ki birbirimizin bilgisayarını hiç kullanmayız.
2-3 hafta önce de aniden telefonum kapandı ve bir süre açılmadı sonra açıldı ama açılışta formatlandı herşey 0 şuan. Neler oluyor anlamadım

Son düzenleme:
Hocam önce kurtarma e postası ekleyin,şifremi unuttum deyip şifre sıfırlama linki göndererek şifrenizi değiştirip kurtarabilirsiniz belki.Deneyin isterseniz.

Olmadı hoxam
. Peki ben android cihazımdan açabiliyorum ya bu şifre cihazımda nerede tutuluyordur

Hocam, telefonunuzun kapandığını söylemişsiniz. Yazdıklarınızdan mantık yürüterek şunları söyleyebilirim:
Telefonunuza muhtemelen apk yüklemişsiniz ve telefonunuz ele geçmiş olabilir. Genelde yeniden başlatma yapar. ESET veya Kaspersky yükleyip telefonunuzu bir tarama yaptırın. Peşinden telefonunuzu sıfırlamanızı tavsiye ederim.
Mail adresleriniz üzerinden sosyal medya hesaplarınızı kurtarabilirsiniz. Eğer mail adresleri değişmişse, yapabileceğiniz pek bir şey olmuyor. Instagram'a bildirerek onların inisiyatifine bırakacaksınız...
Bu süreçte tüm hesaplarınızda şifrelerinizi değiştirmenizi, telefonunuzda bankacılık işlemleri yapmamanızı tavsiye ederim.

Hocam, telefonunuzun kapandığını söylemişsiniz. Yazdıklarınızdan mantık yürüterek şunları söyleyebilirim:
Telefonunuza muhtemelen apk yüklemişsiniz ve telefonunuz ele geçmiş olabilir. Genelde yeniden başlatma yapar. ESET veya Kaspersky yükleyip telefonunuzu bir tarama yaptırın. Peşinden telefonunuzu sıfırlamanızı tavsiye ederim.
Mail adresleriniz üzerinden sosyal medya hesaplarınızı kurtarabilirsiniz. Eğer mail adresleri değişmişse, yapabileceğiniz pek bir şey olmuyor. Instagram'a bildirerek onların inisiyatifine bırakacaksınız...
Bu süreçte tüm hesaplarınızda şifrelerinizi değiştirmenizi, telefonunuzda bankacılık işlemleri yapmamanızı tavsiye ederim.
Hocam apk yüklemedim, telefonum kendiliğinden kapanınca sıfırlanmadan açılmadı zaten illa sıfırlama istedi.
Bir şekilde kontrol altına aldım, İngiltereden ele geçirilmiş gibi görünüyor hesap, şifrelerimi vs. değiştirdim, artık diğer taraf giremiyor hesabıma ama nasıl oldu neden oldu anlayamadım

Geri