İNTERNETİ AÇTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR YAVAŞLIYOR...

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR İNTERNETİ AÇTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR YAVAŞLIYOR...

RAM 2GB

KAPATTIĞIM ZAMAN HIZLI ÇALIŞLYOR....BUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VAR MI?

hocam trojan temizleme programı kurdum dün... indirdiğim antivirüslerde çalışmadı...

Hocam benim basima gelmisti ondan sordum..
bence bilgisayarinizda virus var..
Antivirus programlarinin da calismasina sanirim izin vermiyor
temiz bir bilgisayarda kaspersky rescue disk gibi bir cd olusturup taratin temizleyin

Re: Ynt: İNTERNETİ AÇTIĞIM ZAMAN BİLGİSAYAR YAVAŞLIYOR...

HOcam.Ccleaner ile süpürme yap.
Sonra
C kökdizine combofix at çalıştır.Sonrada güncellemeyi ve sistem geri yüklemeyi kapat.
Bak gör.Dediğimi yap.Rahatla

Tarayici acinca mi yoksa modem mi acinca mi yavasliyor... Belki tarayiciyada eklenti olmus olabilir...

modemin tplink veya zyxel ise modemini değiştir sorun çözülecektir. dediğim markaların 2010 veya 2011 üretimli(yeni nesil modelleri hariç) bu markaların bazı modellerinde güvenlik açığı var.bu açıklardan dolayı moden sürekli farklı dns ler üzerinden çalışıyor. modeme reset atmanız veya makinayı formatlamanız bir şeyi değiştirmiyor. eski olan bu modellere üretici firmalar artık güncellemede de sağlanmadığından bu açık kapanmıyor. bu durumda modemini değiştirmen kaçınılmaz son. eğer farklı marka eski model modem kullanıyorsanız böyle bir güvenlik açığı olup olmadığını nette araştırmanızı öneririm.

egelim83' Alıntı:
Tarayici acinca mi yoksa modem mi acinca mi yavasliyor... Belki tarayiciyada eklenti olmus olabilir...

hocam tarayıcıyı açtığım zaman yapıyor. tarayıcıyı kapattığım zaman hızlanıyor. hemde çok hızlı....

m32m' Alıntı:
modemin tplink veya zyxel ise modemini değiştir sorun çözülecektir. dediğim markaların 2010 veya 2011 üretimli(yeni nesil modelleri hariç) bu markaların bazı modellerinde güvenlik açığı var.bu açıklardan dolayı moden sürekli farklı dns ler üzerinden çalışıyor. modeme reset atmanız veya makinayı formatlamanız bir şeyi değiştirmiyor. eski olan bu modellere üretici firmalar artık güncellemede de sağlanmadığından bu açık kapanmıyor. bu durumda modemini değiştirmen kaçınılmaz son. eğer farklı marka eski model modem kullanıyorsanız böyle bir güvenlik açığı olup olmadığını nette araştırmanızı öneririm.

hocam eyül 2014 de internete bağlandım...

COBOL' Alıntı:
HOcam.Ccleaner ile süpürme yap.
Sonra
C kökdizine combofix at çalıştır.Sonrada güncellemeyi ve sistem geri yüklemeyi kapat.
Bak gör.Dediğimi yap.Rahatla

hocam bu sorunu kesin çözer mi acaba...

CCleaner çöpleri süpürür.
Combofix ile bir yada iki kere internet bağlı iken tarat.
Çalışan parazit varsa mort olur.
Sonra sistem geri yükleme ve windows güncellemelerini kapat.
Değişik bir program yüklemediysen sorun kalmaz.
Başarılar.

Geri