G gülhan35 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 291 31 Ekim 2012 #1 kablosuz ağ bağlandı görünüyor, sinyal gücü mükemmel ama nete bağlanamıyoruz DNS leri değiştirdim yine aynı durum, çözüm önerecek var mı?
kablosuz ağ bağlandı görünüyor, sinyal gücü mükemmel ama nete bağlanamıyoruz DNS leri değiştirdim yine aynı durum, çözüm önerecek var mı?
achillus Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 553 31 Ekim 2012 #2 gülhan35' Alıntı: kablosuz ağ bağlandı görünüyor, sinyal gücü mükemmel ama nete bağlanamıyoruz DNS leri değiştirdim yine aynı durum, çözüm önerecek var mı? Genişletmek için tıkla ... kablosuz ağ için kullnadığın driveri güncelle veya ağ şifresini değişip bir daha yeni şifre girip bağlanmayı dene
gülhan35' Alıntı: kablosuz ağ bağlandı görünüyor, sinyal gücü mükemmel ama nete bağlanamıyoruz DNS leri değiştirdim yine aynı durum, çözüm önerecek var mı? Genişletmek için tıkla ... kablosuz ağ için kullnadığın driveri güncelle veya ağ şifresini değişip bir daha yeni şifre girip bağlanmayı dene
G gülhan35 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 291 31 Ekim 2012 #3 okulda iki tane ağ var pc birine giriyor ama sinyal çok zayıf, router var routeri görüyor bağlantıda sorun yok ama nete giremiyoruz
okulda iki tane ağ var pc birine giriyor ama sinyal çok zayıf, router var routeri görüyor bağlantıda sorun yok ama nete giremiyoruz