İnternet bağlantı sorunu...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xk-2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xk-2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce (meb hattı) internetimiz gitti.hatlarda sıkıntı olabileceğini düşünüp telekomu aradık, sıkıntı olmadığını söylediler. modeminizi değiştirin, splitterı değiştirin gibi şeyler söylediler. Modemi değiştirdim. ondan önce kablonun çalışıp çalışmadığına baktım. Telefon bağlantısı yaptım. Hat çalışıyor. yeni modeme şifreleri girdim dsl ışığı normal yeşil yanıyor, internet ışığı kırmızı yanıyor. yeni modem olduğu halde yinede başka internet hattında çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. o hattın şifrelerini girince bağlanıyor. ama meb hattımıza bağlanınca internet ışığı kırmızı.. hatta meb hattında yeni taktığım modeme farklı şifre ve kullanıcı adı girdiğimde telekomun sayfasına atıp modemi yanlış hatta kullanıyorsunuz yada şifreleriniz yanlış diye uyarı veriyor. telekomu aradığımda ısrarla bizde arıza yok, hattınız açık diyorlar. şifreleri ve kullanıcı adını 3 kez teyit ettim ve onları girdim. ama sonuç sıfır. unuttuğum bir yer mi var acaba. Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirebilirse

3 kez aradım, sıkıntının ne olduğunu anlattım. cevap yok...

3. kez..:)beklemedeyim. Tekel olmak böyle birşey olmalı..Canları isteyince...

Geri