İnternet Cafe Denetim Komisyonu Görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan giryan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

giryan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kaymakamlık bünyesinde oluşturulan internet cafe denetleme komisyonuna bilgisayar öğretmeni olarak ilçe mem tarafından onaylı görevlendirmem yapıldı. Bugün yaklaşık 2 saat sürecek şekilde denetim yaptık. Muhtemelen ayda 3 sefer bu şekilde denetlemeye çıkacakmışız. Sormak istediğim, bu konuda bir ücret ödeniyor mu? Kaymakamlığa veya ilçeye soracaktım ama zaten çok bir şey yapmadığım için "para alacak mıyım?" demek yakışmaz diye sormadım. Merakımı gidermek adına bilgisi olan varsa danışayım istedim.

Ben 3-4 yıl bu görevi yaptım maalesef bir ücret ödenmedi ödeneceğini de sanmıyorum.

2 yılda ben yaptım, yakamı kurtarana kadar canım çıktı. Bırak ücreti hocam, bir kaç görevden sonra bıçak çekeni mi ararsın, tehdit edeni mi ararsın. En iyisi yakanı kurtarmaya bak tez zamanda.

phantosos' Alıntı:
2 yılda ben yaptım, yakamı kurtarana kadar canım çıktı. Bırak ücreti hocam, bir kaç görevden sonra bıçak çekeni mi ararsın, tehdit edeni mi ararsın. En iyisi yakanı kurtarmaya bak tez zamanda.
2 yılda ben yaptım.. hocama katılmakla birlikte, adamlar jandarmaya kafa tutuyorlar.. adama ceza getirirsin sonra ayağından vurur seni. cahil dolu oralar.. bence de kasabada ilçe de durulmaz bu saatten sonra kaç ordan..

Geri