İnternet Explorer Çalışıyor.Firefox ve Opera çalışmıyor!

Kodla Büyü

Tarik_Turan

Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar...
Sorun bir sınıf öğretmeninin laptopunda yaşanıyor.Daha önce de bakmıştım ama bir çözüm bulamadım.Sadece internet explorer hata raporu verip kapanıyordu.Bu sorunu hallettim.Ama aynı makinaya Mozilla Firefox ve Opera gibi diğer tarayıcı programları kurduğumda bu iki tarayıcı da internet sayfalarını açmadı.Fakat internet explorer sorunsuz birşekilde her sayfayı açıyor... Sizce diğer tarayıcıların sayfa görüntüleyememelerinin nedeni ne olabilir ? Böyle bir sorunla karşılaşan ya da konu hakkında en küçük bilgisi olan varsa acele bilgi lazım...Teşekkür ettim...

Aynı sorunu bende müdürün bilgisayarında yaşadım , üstelik bir de office programları açılmıyorduİnternet explorer hata verip kapanıyordu. revouninstaller kurdum buradan bütün eklentileri kaldırdım. ( İnternet explorer ve microsoft office ) Daha sonra tekrar kurdum . Extradan mozilla da kurdum. Şimdi hepsi sorunsuz çalışıyor. Hocam internet explorer 8 kurun üzerine o zman da düzelir.
Hata denetimi yada chkdsk de yapabılırsınız .

Teşekkürler nicivo hocam bir deneyeyim bakalım.Aslında ie 8.0 kurdum ama sonuç olarak o çalışıyordu zaten diğerleri problemliydi.Ama şu eklenti kaldırma konusunda bende şüpheliyim ;) sağolun.

*Youtube benzeri sitelere girmek için kullandıkları 3.parti yazılımlarından kaynaklanıyor olmalı. Eğer böyle bir yazılım varsa kaldırın. Genelde başlangıç bölümüne yerleşiyorlar mümkünse bu kısmı boşaltın.
*Bir ihtimalde virüs programı buna neden oluyor olabilir, virüs programını devre dışı bırakarak internete girmeyi deneyebilirsin.
*Download programı gibi bazı programlar explorer,opera,mozilla...tarayıcılarına eklentilerini yüklerler bu eklentileri kontrol edip devre dışı bırakın.

Geri