İnternet gidip-geliyor?

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar internetim sürekli gidip geliyor.Sıkıntı olarakta dns sunucusu algılanmıyor diyor.Ttneti aramaktan sıkıldım onlardan ümidi kestim.Dns ayarlarından değiştiriyorum dns yi sıkıntı kısa süreli geçiyor ancak biraz sonra net gidiyor tekrardan.Modeme reset attım telefon hattını kontrol ettim sizce başka nerelerde sıkıntı olabilir çözüm için ne yapılabilir.

hocam benim internette aynı, her yağmur yağdığında gidip gidip gelir, birde havalar çok sıcak olduğunda. ANlam veremedim Ttnet hat boyunca uzanan kabloları komple değiştirdi ama hala sorun devam ediyor. Bende aynı ttneti, vesteli ve akbankı aramktan bıktım

hocam ttnet müşteri hizmetlerini ara servis çıkartır.. hattı kontrol etsinler.. başka bir yerden modem bul tekrar dene..

Hocam aynen yağmur yağdığında ve havalar çok ısınınca netim tamamen gidiyor ilginçtir.Ttneti defalarca aradım şikayet edeceğimi söyledim.

ewet ya bendede sürekli gidiyor, modemi kapatıp açınca düzeliyor sonra yine gidiyor, ben modemden galiba diye düşünürken bu başlığı gördüm, ttnetten galiba.

Arkadaşlar bu sıkıntı ile karşılaşıp çözen var mı acaba?Arkadaşlar kullanmadığınız zaman içerisindeki hizmetin ücretini müşteri hizmetlerinden rapor oluşturupdüşebiliyor muşuz onuda ek olarak söyleyeyim.Tabi sıkıntı onlardan kaynaklı ise.

Geri