beyzadem' Alıntı:
Benzer sorun bizim okulda da var. Okulun yarısında internet var iken yarısında yok. Tam 3 gündür çözümü için uğraşıyorum ama nafile. Türktelekom inova ya inova bakanlığa yönlendirip duruyor. Hocam gelen faturanızın üzerinde 140.. şeklinde hizmet numarası var onu istiyor. yalnız ilginç olan şu 10 haneli telefon veya hizmet numaranızı girin diyor bir kere telefon yok fiber ağa ait. ikincisi hizmet numarası uzun girerken yarısında hatalı girdiniz diyor. Uzun lafın kısısa bu iş zor...
Çözümü kısa olan, bir irtibat kurulacak ne bir telefon, mail adresi ne de kurum var.
İşin garip tarafı internet olup olmadığını sistemden kontrol ediyorlar fakat sorun kabinde onu gelip bakmadan bulamazlar. İnternetten bakıp sorun bizden kaynaklanmıyor deyip topu bakanlığa atıyorlar.
Allah kolaylıklar ve sabır versin...
hocam gelmemek için ellerinden gelenleri yapıyorlar ama siz ısrarlı olun. sizin ısrarlı olduğunuzu görünce geliyorlar. ben de çok uğraştım getirttim.
sizin arayacğınız numara 444 4 564. ilk aradığınızda dediğiniz gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz fakat üst üste 3 kere falan yanlış girince(doğru girmenize rağmen yanlış

) sizi temsilciye direkt bağlıyorlar. onlara fatih projesi birimine bağlamasını söyleyin. ben her zaman o şekilde bağlanıyorum.