üç maymun' Alıntı:
Rüzgara Karşı'' Alıntı:
hocam bence biraz da sorun sende. öğrenciler araştırma yapmayı bilmiyorsa öğrensinler, niye kendine görev edindin ki bu işi... bilgisayar sınıfını aç kapa, başka bir sorumluluğun yok. öğle aranı da kullanabilirsin...
nede beğenirsiniz kendinizi hepimizin aynı dertleri ve sıkıntıları var tek farkımız idarecilerimiz kimimizinki iyi kimimizinki pislik hiç kimse efendim ben kendimi ezdirmem falan demesin. piskopatın teki gelir istediği gibi at koşturur. öğretmenimiz sıkıntısını paylaşmış hata sende diyorsun. birlik olacağımıza böyle birbirimizi yiyoruz . yazık bize
bamteli86
hocam kusura bakmayın ama bayanlar bu noktada kendilerini çok ezdiriyor. Siz bu ihmali yaptıkça adamlar ne formatörlük verirler ne de meb derslermizi geri verir.
hiç bayanla mayanla alakası yok hocam ve hepimiz eziliyoruz. hele bir dişli idareci gelsinde gör bak nasıl ezer seni. bütün yetkiler ve yönetmelikler idareden yana . bize düşen sıkıntı çeken arkadaşlarımızı anlamak ve birbirimize destek çıkmak.
senin dediklerinle ne alakası var hocam. ben idarecilerimle papazım. 3 idarecim var biri belediye başkanının kuzeni, öbürü eski millet vekili yiğeni, öbürün mal varlığı miktarı belli değil. ama işim değilse bana yaptıramazlar. hocamın işimi 2-3-4lerin ödevlerini çıkartmak? yapamıyorsanız çocuklar çıkın sınıftan diyebilmelidir. bunu diyemiyorsa ya iyi niyetlidir, o yakınmamalıdır. ya da işi olmadığı halde kendini ezdirenlerdendir.
sen idarecilerinden sana kıyak yapmasını beklersen dediğin gibi adamların zaten kuçağındasındır. ben kıyakta beklemiyorum, o kuçağada oturmuyorum, işim dışındaki işleride yapmıyorum. arkadaşlarada tavsiyem bu yöndedir.