İnternet paketi ve HD yayın paketi tavsiyesi

Kodla Büyü

u_kucuk3

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eve yeni internet paketi almak istiyorum, mümkünse içinde HD yayınları izleyebileceğim paketde olursa sevinirim. Uydunet, kablonet, dijitürk, dsmart vb ürünlerin hd paketlerini kullananlar internet hizmetiyle beraber ne kadar ödüyorsunuz?
Sınırsız internet ya da 50 gb gibi yüksek limiti olan internet paketli ve hd yayın izleyebileceğim seçenekler hakkında tavsiyesi olan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.

dsmart hd full paket + sınırsız interneti kullanıyorum. ödediğim fiyat (tel faturası falan her şey dahil) 87 tl. yeni kampanyaları varmış galiba daha uygun fiyata. 24 ay taahhütlü. internetten inceleyebilirsiniz ama müşteri hizmetleriye mutlaka pazarlık yapın alacaksanız...

Re: İnternet paketi ve HD yayın paket

hocam internetsiz full dsmart kullanıyorum memnunum 25 tl aylık sıkı bir pazarlıkla ama şu ara ttnet ve tivibu kampanyası var 49 tl ye veriyor belki ona geçerim

hocam evinizin olduğu bölgede KABLONET varsa başka birşey aramayın derim. en iyisi kablonet (kablotv + internet) tir.

ama yoksa alternatif FİBERNET + Tivibu olabilir

bunun dışında ne dsamartın nede digitürkün internet + tv paketlerini tavsiye etmem. size söylenen ile faturada karşılaştınığınız fiyatlar birbirinden farklı oluyor.
eğer kablo yada fiber internet yoksa size tavsiyem tv ve internet işini ayrı ayrı almanız. çünkü dijital platform üyeliklerini aylık faturalı almak yerine bimeks, darty vb.. marketlerden yıllık üyelik (faturasız) alırsanız daha ucuza gelecektir
..
1. Digitürk Giriş HD + 2 Keyif Paketi
Aylık 21.50 = 12 x 21.50 = 258 Yıllık
Ben MedyaMarkt tan aynı paketi yıllık 169TL ye aldım

2. İnternet
TTNetFiber

Çok teşekürler hocam, gerçekten iyi oldu özellikle bayense hocamın tavsiye ettiğği kampanya çok ideal benim için. sıınıırsıız internet ve hd paket 39 tl gerçekten uygun geldi bana.

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam eğer binanızda kablotv hizmeti varsa hiç başka bir tarifeyi düşünme...
Teşekkürler hocam bende kablotvye karar kıldım gibi gözüküyor artık son kararı verip bugün ya da yarın bağlatırım

BaRBaRYaN' Alıntı:
u_kucuk3' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Teşekkürler hocam bende kablotvye karar kıldım gibi gözüküyor artık son kararı verip bugün ya da yarın bağlatırım
.
peki binanızda kablo tv varmı?
Yokmuş hocam malesef dün gidip sordum. Yine TTnete kaldık malesef

u_kucuk3' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
u_kucuk3' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
.
peki binanızda kablo tv varmı?
Yokmuş hocam malesef dün gidip sordum. Yine TTnete kaldık malesef
..
:) aynı sorun bende de var. o yüzden ilk mesajdan veri VARSA diye yazıyorum
.
alternatif
HD yayınlar için dijitürk standart paket. medimark ta yada bimeks te denk gelirseniz yıllık olarak alın. fatura derdinden sizi kurtarır.
internet için wireless çeken bir komşuya ortaklık teklifi
.
en ekonomik çözüm yolu bu :D

Dsmart HD Sinema Paketi ve 8 mbps sınırsız internet paketi aldım 63 TL 2 yıl taahhütlü +10 tl de yalın internet bedeli var içinde.
Uydunet , fibernet ve hipernet olmayınca mecburen 8 mbpsa kaldık :(

Geri