İnternet Programcılığı Dersi Yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sas7979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sas7979

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bu sene internet programcılığı dersine ilk defa giriyorum php'ye aşinalığım var ve xampp kurdum bilgisayarlara benim tecrübeli hocalara sorum şu olacak dersi nasıl işliyorsunuz bir proje üzerindemi yoksa modülden tek tek örnek yaparak mı?Sizin tekniğiniz nasıl ?

ben easyphp kuruyorum. modülden konu işleyip dışardan veya kendim örnek bulup uygulama yaptırıyorum.

Teşekkürler cagdas hocam yararlandığınız internet siteleri nelerdir acaba?

Ben Wamp Kurdum hocam. Öğremci bilgisayarlarında xampp kurulu. Hiç bir sıkıntı yok zaten çocuklarada dedimi istediğiniz hazır paketi kullanabilirsiniz diye. Modülleri baz alarak ek kaynaklardan da yararlanıyorum. Ama modüller güzel, modül uygulamalarınıda yaptırıyorum.

hocam bende ilk derse girdiğimde bir sürü şey kuruyor ayar yapıyordum pc lere.Öğrenciler easyphp diye bişe bulup getirmişlerdi çok rahattı:)

Peki sadece modül örnekleri ve ek kaynaklar mı kullanıyorsunuz proje yaptıran varmı acaba ?

Ben de wamp 2.0 kurdum birde nusphere diye bir editorde de kodları yazıyorum.Modül + dışardan kaynaklar bulup anlatıyoruz....

wamp kurdum ben laba. editör olarak notepad++ ve dreamweaver. wampin yeni sürümü gayet iyi.
kaynak olarak modül + çizgi tagem php mysql eğitim seti + değişik kaynaklar ve webde gördüğüm ilginç durumlar.

5 senedir o derse her sene giriyorum. bu sene 3 sınıfın int. prg. dersine giriyorumm..
fix dir birinci dönem kişisel 2. dönem kurumsal ve veritabanlı bi site yapmayanı dersten geçirmiyorum..
1. dönem öğrendikleri komutları kullanacağı öss puanı, tarih saat vs gibi örneklerin olduğu kişisel sitelerini illa istiyom.
Yoksa gerçekten geçirmiyorum...

selim42' Alıntı:
5 senedir o derse her sene giriyorum. bu sene 3 sınıfın int. prg. dersine giriyorumm..
fix dir birinci dönem kişisel 2. dönem kurumsal ve veritabanlı bi site yapmayanı dersten geçirmiyorum..
1. dönem öğrendikleri komutları kullanacağı öss puanı, tarih saat vs gibi örneklerin olduğu kişisel sitelerini illa istiyom.
Yoksa gerçekten geçirmiyorum...

daha bu sene ilk defa giriyorum vallaha önce ben anlamaya çalışıyorum sonra da çocuklara anlatmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım zo r oluyor vallaha

Geri