İnternet Programcılığı siz nasıl yaptınız?

Kodla Büyü

anadoluman

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İnternet Programcılığı ve sistem kontrol uygulamaları dersleri çoğu okulda 2 saat okutuluyor. Ancak beş modülü var. Minimumu 4.4 ders olması lazım.
Sorum şu: biz bazı modülleri çıkarırsak telafi eğitimi vermek zorunda mıyız?
5 modülü de yıllık plana koyup, 2 ders saati yapanlar nasıl yaptılar anlayamadım.

biraz önce müdürümle onu konusuyordk. oturmuş üşenmeden hesaplamış minimum 4 saat cıkıyo nasıl 2 saat veriyoruz dedi. ben de herkes böyle yapıyor dedim :) şimdi bunu 4 saat seçmeli mi verecez çünkü işletme ile toplam 26 olmalı + 4 saat seçmeli diyo bilgi formunda

biz sadece ilk 2 modülü aldık. 2 saate ancak o kadar sığar. Zorunlu ders olmadığından bu yapılabiliyor. Verilmeyen modüller işletmelerde beceri eğitimi içerisinde verilecek. Teknik sınıflarda zorunlu ders olduğundan 5 saat seçtik ve 5 modülüde adık.

ceyne' Alıntı:
biz sadece ilk 2 modülü aldık. 2 saate ancak o kadar sığar. Zorunlu ders olmadığından bu yapılabiliyor. Verilmeyen modüller işletmelerde beceri eğitimi içerisinde verilecek. Teknik sınıflarda zorunlu ders olduğundan 5 saat seçtik ve 5 modülüde adık.

Bizde İBE dersi yok, işletmelerde gönderiyoruz. Yine de 2 modül alsak sorun olur mu acaba?

Ben iki modül yaptım. İşletmelerde beceri eğitiminin yıllık planına diğer 3 modülü ekledim .

Geri