İnternet Tarayıcı virüsü

Kodla Büyü

istbilg34

Aktif Üye
Merhaba hocalarım.
Resmini de çektiğim üzere tarayıcıların sağ alt tarafında reklam virüsü çıkıyor. Reklamında sadece çarpı kısmı görünüyor. Antivirüs programları ile yada super antispyware ile falan kurtaramadım. Yüklü eklenti yok. bunu nasıl çözebilirim acaba.

Ekli dosyalar

• virüs.png
    virüs.png
    11.1 KB · Görüntüleme: 1,341
Bugün öğlen okula gittiğimde benim labta ve okulda aynı ağ üzerinde bulunan tüm bilgisayarlarda bu virüsün olduğunu gördüm.

http://uzmanim.net/soru/chrome-reklam-virusu/2229

böyle bir makale okudum ve modemdeki bir açıktan kaynaklanabileceğine dair birşeyler var. Umarım sorun bu değildir. Bugün ilgilenemedim yarın bakıcam. Sorunu çözerseniz haberimiz olsun hocam iyi çalışmalar.

Farklı antivirüsler ve tarayıcı temizleme yazılımları deniyorum ama resimdeki gibi tarayıcılarda çıkan kare reklam gitmiyor arkadaşlar. Aslında reklam görünmüyor sadece sağ altta çarpı işareti var ama kullanımı kısıtlıyor. Daha önce karşılaşan oldu mu bu sorunla nasıl çözebiliriz? Teşekkürler.

Sistem geri yükleme yaptım, adwcleaner kullandım, chrome'u sıfırladım yeniden yükledim ama sorun çözülmedi.
Aynı ağ üzerindeki bilgisayarların çoğunda var bu problem. Ayrıca google support gibi bazı sitelere de bağlanmaya çalışırken bağlantı reddediliyor. Sitelerin bazılların resimle yüklenmiyor tam açılmıyor yani.
Ben modem açığından şüpheleniyorum. Bugün farklı bir modem ile deneyeceğim. Umarım çözeriz en kısa zamanda.

istbilg34' Alıntı:
Merhaba hocalarım.
Resmini de çektiğim üzere tarayıcıların sağ alt tarafında reklam virüsü çıkıyor. Reklamında sadece çarpı kısmı görünüyor. Antivirüs programları ile yada super antispyware ile falan kurtaramadım. Yüklü eklenti yok. bunu nasıl çözebilirim acaba.

Aynısı benim de başıma gelmişti hocam. Hatta Sayfanın ortasında çıkıyordu. Hem de okuldaki bütün bilgisayarlarda çıkıyordu. Modemi resetleyip yeniden kurdum düzeldi. Virüs modeme yerleşiyor :)

smile52' Alıntı:
istbilg34' Alıntı:
Merhaba hocalarım.

Aynısı benim de başıma gelmişti hocam. Hatta Sayfanın ortasında çıkıyordu. Hem de okuldaki bütün bilgisayarlarda çıkıyordu. Modemi resetleyip yeniden kurdum düzeldi. Virüs modeme yerleşiyor :)

Teşekkür ederim hocam gidince okula hemen deneyeceğim. Modemi resetlemekten kastınız fabrika ayarlarına döndürmek değil mi? Firmware update falan yapmadınız yani?

bende aynı sorunu yaşamıştım 2 ay kadar önce ve modem resetlemeyle düzeldi...

Herkese teşekkür. Modemi fabrika ayarlarına döndürdükten sonra düzeldi durum. Ayrıca browserları da sıfırlamak gerekiyor.

yasarsahbaz hocamın dediği gibi "adwcleaner" programı modeme reset atmadan sorunu çözdü arkadaşlar bilginize.

Geri