İnterneti başka odada çektirmek.

Kodla Büyü

turanhilal1071

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar modem salonda pc diğer odada olduğu için İnternet nerde ise cok yavaş bazan de hic çekmiyor İnterneti çektirebilirim...

herhangi bir videoya ihtiyacın yok. modemden çıkan ağ kablosunu bu cihaza bağlıyorsun prize takıyorsun. odandaki prize bu cihazı takıyorsun ağ kablosu bağlayıp interneti alıyorsun bu kadar.

Bu elektrik hatti üzerinde olanlar için camasir makinesi çalıştığında net yavasliyor bilmem ne makinesi calisinca net gidiyor vs diye yorumlar var nette bunlarin doğruluk payi nedir acaba

Elektrik üzerinden interneti verirken aynı fazda olması gerekmez mi? Yeni yapılan evlerde eve 3 faz elektrik geliyor. ... Teknik anlamda bilgim yok ama eğer aynı faza takmassanız bağlantı tek kabloya düşüyor.
Bence en mantıklısı @acipinarli 'nin yazdığı gibi menzil genişletici..

Bunu kullanıyorum. Gayet güzel çalışıyor. Kurulumu kolay.

Araya prize taktım menzil genişledi.

Elektrik üzerinden interneti verirken aynı fazda olması gerekmez mi? Yeni yapılan evlerde eve 3 faz elektrik geliyor. ... Teknik anlamda bilgim yok ama eğer aynı faza takmassanız bağlantı tek kabloya düşüyor.
Bence en mantıklısı @acipinarli 'nin yazdığı gibi menzil genişletici..
O teknik kısmını bilmem hiç düşünmedim de açıkçası. Mantıklı da gelmedi değil dediğiniz ama ben parasına bakmıştım. Zaten modemler kablosuz. Standart bir apartman yada müstakil ev ne kadar büyük olabilir. Memlekette kayınpederin evi kerpiç. Hemen 10 metre yan odada bile zor çekiyordu. Bir adet kablosuz menzil genişletici koyduk odaya sıkıntı ortadan kalktı. Yazında balkona takıyorlar ta bahçenin ucunda bile çekiyor.

Bütçeye göre çözümler değişir, ben uygun fiyatlı access pointler ile denedim verim alamadım, prizden aktardım benim için yeterli hız sundu. Yalnız şöyle bir şey var. Odamda ki bir prizden 100 mbit hız alırken, başka prizden 70 mbit e düşüyor. hatta direkten prizden değilde üçlü prizden versen bile hız değişebiliyor. 2 yıldan fazladır ben priz üzerinden kullanıyorum açıkcası benim işimi gördü..

TP-Link Deco E4 tavsiye ederim. Başka çözüm aramaya gerek yok. 2 tane yeterli gelir​

hocam önce modemi odadaki en yüksek yere koy. mesela ben TV ünitesinin üstüne yükseğe koyunca evin her yerinde çekiyor aksi halde çekim çok zayıflıyor.

Geri