İnternetten alınan cihazlarda geri gönderme,

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Gelen cihazı kontrol ettim, kabul etmedim ve kargo raporu ile geri gönderdim, ancak bana ürün için kargo ücreti ödemem gerektiği söylendi,
kargo ücretini kim öder,,

Internet' Alıntı:
Gelen cihazı kontrol ettim, kabul etmedim ve kargo raporu ile geri gönderdim, ancak bana ürün için kargo ücreti ödemem gerektiği söylendi,
kargo ücretini kim öder,,
Üründe hasar mı oluşmuştu, iade gerekçeniz nedir?

İade etmek istediğiniz ürün / ürünler ayıplı ise kargo ücreti DeveYuku.Com tarafından karşılanacaktır.Bu durumda da Aras Kargo ile gönderim yapmanız gerekir. Diğer durumlarda ise kargo ücreti size aittir.
Buldum Hasari aslında gönderi parasını vermemem gerekiyordu, kırık ürün geldi de,

hocam genelde iade işkemlerinde kargoyu müşteri öder bugüne kadar yaotığım tüm alışverişlerde böyle oldu

okanbaris' Alıntı:
hocam genelde iade işkemlerinde kargoyu müşteri öder bugüne kadar yaotığım tüm alışverişlerde böyle oldu

hocam ben de gönderdim kendim ödedim, ama yanlış düşünüyorsun, acam yazmış söyleşmesinde,

siteden alışveriş yaptığınız esnada onaylamış olduğunuz alışveriş sözleşmesindeki ibare esastır. sitesine göre değişiyor bu. bugüne dek bi defa iade işleminde kargo parasını ödedim ben, diğer alışverişlerimde hep site karşılamıştır.

Mellifica' Alıntı:
siteden alışveriş yaptığınız esnada onaylamış olduğunuz alışveriş sözleşmesindeki ibare esastır. sitesine göre değişiyor bu. bugüne dek bi defa iade işleminde kargo parasını ödedim ben, diğer alışverişlerimde hep site karşılamıştır.

hocam aldığım yerden kopyaladım o yazıyı,

kırık ürün geldiyse onların ödemesi gerek. sizin ürünü karşı taraf ödemeli olarak kargoya teslim etmenizin yeterli olması lazım. ödemiyolarsa yanlıştalar. ya çirkefleşeceksiniz ya da kargo ücretinin üstüne bi bardak soğuk su içeceksiniz.

Geri