İnternetten TV yayınlarını kaydetme?

Kodla Büyü
Arkadaşlar aşağıdaki bilgiye ulaştım internetten ama sizin bildiğiniz daha kolay bir yöntem var mı?

İnternetden tv yayınlarını kayıt etmek
İnternet’ten bulmak, indirmek, dönüştürmek, tv kartları ile tv yayınlarını kaydetmek, montaj, efekt, jenerik derken bu kez yeni bir alana daha el atıyoruz. İnternet üzerindencanlı, akışkan medya (streaming) yayını yapmakta olan kanallardan bilgisayarımıza kayıt yapmak.
Önceden kaydedilmiş videoların paylaşılmasından farklı olarak (o işi yapabilen yüzlerce yazılım var) akışkan medyaformatındaki canlı yayınların kaydı teknik zorlukları nedeniyle hiç kolay değil. Tanıtacağımız yazılım, Replay Media Catcher 4 ise kurulum sırasında işletim sistemine kendisini sanal bir aygıt olarak tanıtarak işin zorluklarını farklı bir yaklaşımla aşıyor.
Web üzerinde yayınlandığını gördüğünüz (sadece stream medya değil) yüklenmiş video veya sesleri de “Görüyor ve duyuyorsan, kaydedebilirsin” parolası ile aynı kalitede bilgisayarınıza kaydedebildiği gibi onları 100’ün üzerindeki diğer yaygın formatlara da başarıyla dönüştürüyor.

Devamı: http://ermandogan.blogspot.com/2011/03/ ... etmek.html

progaram güzel kullanışlı ancak demo sürümünü kullanarak pek bir şey yapamadım.

Geri