İnternetteyim ama PC değilsin diyor.

Kodla Büyü

koray45

Seçkin Üye
Seçkin Üye
BT Sınıfımda (Vista Ultimate yüklü) bilgisayarın bir tanesinde ağ simgesi ağ bağlantısı yok diyor.Ancak yerel ağ üzerinden çocuklar oyunlar oynuyor.İnternete bağlanabiliyor.

Windows tanılamayı çalıştırdım."Windows Ağ bağlantısında bir problem algıladı ama ne olduğunu çözemedi ." gibi garip cevap geldi.
Eğitici formatörüm denetime gelmişti o da şaşırdı böyle bir şeye.Sebebi ne olaki çözemedim bir türlü.

Hocam pc de iki adet ethernet kartı olabilir. Ağ bağlantılarından kontrol ediniz.

Öyle değilse PC yalancıdır hocam inanmayın :)

vista da yaşanan bir sorundur. Çok takılmanızı gerektiren bir sorun değil sonuçta bağlanabiliyorsanız.
Kişisel bilgisayarımda ara ara başıma geldiği için biliyorum hocam.

omerbilgin' Alıntı:
Hocam pc de iki adet ethernet kartı olabilir. Ağ bağlantılarından kontrol ediniz.

Bu çok gırgır geçer gibi olmuş.Öğrenci bilgisayarında iki ethernet kartı???

Dört gündür takip ediyorum bilgisayarda hiçbir değişiklik yok.Format atsam geçer belki,ama herşey çalışıyor sırf bu yüzden de format atmak istemiyorum

Hocam grıgır geçmedim sizin düşündüğünüz "öğrenci bilgisayarında 2 ethernet" olayını bende düşündüm. Birde şunu düşündüm ya 1. ethernet arızalıysa 2. bir ethernet takılmış olabilirmi dedim kendimce. Olurya tamire gider adamlar takar.

En temizi format atın bakın.

koray45' Alıntı:
omerbilgin' Alıntı:

Bu çok gırgır geçer gibi olmuş.Öğrenci bilgisayarında iki ethernet kartı???

Dört gündür takip ediyorum bilgisayarda hiçbir değişiklik yok.Format atsam geçer belki,ama herşey çalışıyor sırf bu yüzden de format atmak istemiyorum

bu gırgırsa siz ne buldunuz koray hocam bizimle paylaşın da öğrenmiş olalım...

Benzeri bir durumda benim başıma geldi. İnternet bağlı değil görünüyor. Ama internet var. Sistem geri yükleme yapınca internet simgesi de düzeldi.

Geri