İpad4 mü yoksa Dark Evoped mi

Kodla Büyü
arkadaşım, bmv ile hacı murat 131 arasındaki fark kadar aralarında fark var, eğlencesine sormuyorsun değil mi?

edit: ya yine bir bakayım dedim fena gözüküyormuş evopad, ama yinede ipad tabiki

yalnız ipad 4. jenerasyon lighingt girişli öyle değilse eski arabirim varsa 3 tür o. sana tavsiyem 32 gb i düşünmen, ben olsam biraz bekler ipad mini retina alırdım o başka.

edit 2: uzun süredir samsung galaxy tab 10.1 kullanıyorum 600 grama yakın bir ağırlığı var ve inanın şu anda elime alasım gelmiyor ağırlığı yüzünden ipad mini yi inceledim hem benimkinden hızlı hemde çok hafif tek göze batan retina değil o kadar.

ipad dediğin alet sadece dıştan bir tasarım.İçini sök ne kadar dandik firma varsa hepsi toplanmış parçayı sokmuşlar.Sadece kasa ve yazılım gerisi hikaye

hangisini alırım elbette bir mac hayranı olarak ipad.Adamlar işletim sistemini yapmışlar.Daha win8 hatalarıyla uğraşıyoruz

Buzkırıcı' Alıntı:
ipad dediğin alet sadece dıştan bir tasarım.İçini sök ne kadar dandik firma varsa hepsi toplanmış parçayı sokmuşlar.Sadece kasa ve yazılım gerisi hikaye

siz bakmayın yukarıdakine, ipad kullanırsan diğerlerini eline bile almazsın misal : ben.

hocam bir parçalamadığım iş istasyonları kaldı.İpad çok hızlıdır yazılım sayesinde.Tartışmasına bile girmem ama herşeyi dandik firmalardan yaptırılmış bir dark evo ile aynı tezgahtan çıkma.Velakin o bir ipad ve os muhteşem ikili ve tasarım harikası.

Dark alırdım hocam android standardı var ve çokda hoş bişiye benziyo ben apple ve blackberry ürünlerinden haz etmiyorum

fatihpc' Alıntı:
Dark alırdım hocam android standardı var ve çokda hoş bişiye benziyo ben apple ve blackberry ürünlerinden haz etmiyorum

sadece yazılım kararlılığı için istiyorum ipad4 ü aslında

hocam galaxy note 10.1 falan desen anlarım da darkla ipad kıyaslanır mı yaw yapma etme gözünü sevem :) ben 6-7 aylık ipad 3 kullanıcısıyım ve son derece memnunum başka birşey düşünme derim. stabilite olsun akıcılık olsun tık yok alette adamlar bu işi biliyor

Hocam hakkaten başlığa bakınca Mercedes ile Hacı Murat'ı karşılaştırmak gibi olmuş.

Ama Dark Evopad'in özellikleri iyi olan bir modelmiş onu gördüm.

Sonuç olarak yine de Dark Evopad'e o kadar para verilmez. 650TL, ne bu yaa, Dark Evopad için değer mi?

mescan' Alıntı:
fatihpc' Alıntı:

sadece yazılım kararlılığı için istiyorum ipad4 ü aslında

Hocam android iyi değilmidir. Bence işlevsellik daha önemli. Apple kapalı kutu gibi. Ben içerisine hafıza kartımı takıp dosya alamıyorsam 55inc tv me bağlayıp hdmi dan görüntü aktaramıyorsam usb dongle ile (bence en önemli özellik keşke dahili olsa) simimi takıp 3g internetin keyfini çıkaramıyorsam sadece ekranı iyi ve yazılımı güzel diye 1300 TL vermem bu cihaza. Dark demiyorum ama fiyatı biraz daha artırıp F/P oalrak çok daha işlevsel makinalar bulunabilir. Favorim ise Motorola Xoom 2
http://www.chip.com.tr/inceleme/motorol ... _3522.html

Dark Evopad'i Hacı Murat olarak niteleyen arkadaşlar ya hiç arabaya binmediler ya da tablet kullanmadılar herhalde :D

imza bir Dark Evopad 9720 sahibi

Sim karti taktiginda internete giriyor mu yok.avea hattimi 134liralik tablete takiyorum bunda bile calisiyor.hdmi var mi

Ipad sadece bir kasa ve sistemdir icinde neler var aksam yazarim.ios farkli bir deneyim sadece onumu iliklerim

Fiyat performans diye düşündüğünüzde, Dark EvoPad A9745 tercihim olur, bir de android sonuçta, ve özellikleri gerçekten öyle ise kesinlikle DARK.

ipad2 kullanma fırsatım olmuştu zamanında kendi içinde mükemmel tüm yazılımlarını kendisi ürettiği için galiba,
insanın elinde kayıyor gibiydi. internet ve küçük office dosyalarında harikaydı. ipad4'deki A6 işlemcisi internette 2 çekirdek diye geçiyor?

İnternetteki ve office belgelerindeki aynı rahatlığı dark da verebilir. Ayrıca Ultra HD filmleri oynatıyormuş.
Binlerce Android uygulaması kullanma fırsatını da kaçırmamış olursunuz. okullarda da dağıtılan tabletlerde android yüklü imiş, hem öğrenme açısından hem uzak kalmama açısından android. 639 TL iyi bir fiyat. Gene de zamanınız varsa indirim ve kampanyaları bekleyin. Tatil başlayacak ve kampanyalarda.

ercinc98' Alıntı:
Fiyat performans diye düşündüğünüzde, Dark EvoPad A9745 tercihim olur, bir de android sonuçta, ve özellikleri gerçekten öyle ise kesinlikle DARK.

ipad2 kullanma fırsatım olmuştu zamanında kendi içinde mükemmel tüm yazılımlarını kendisi ürettiği için galiba,
insanın elinde kayıyor gibiydi. internet ve küçük office dosyalarında harikaydı. ipad4'deki A6 işlemcisi internette 2 çekirdek diye geçiyor?

İnternetteki ve office belgelerindeki aynı rahatlığı dark da verebilir. Ayrıca Ultra HD filmleri oynatıyormuş.
Binlerce Android uygulaması kullanma fırsatını da kaçırmamış olursunuz. okullarda da dağıtılan tabletlerde android yüklü imiş, hem öğrenme açısından hem uzak kalmama açısından android. 639 TL iyi bir fiyat. Gene de zamanınız varsa indirim ve kampanyaları bekleyin. Tatil başlayacak ve kampanyalarda.

bende android tablet kullandım ama çok eski bir tabletti..o yüzdende pek memnun değildim..birde ipad deneyimim olsun istiyorum..aaba ipad 2 mi alsam fiyat olarak daha uygun

Kullanım amacınıza bağlı hocam, eğer derseniz internet ve office hayli hayli yeter.
Ancak ipad2'yi alıp, yeni iOS uygulamalarına iç çekersiniz.

Aslında Android olayını eski veya 150 TL civarında bir cihazla giderebilirsiniz.

Bir de bekleyin hocam kampanyalar gelsin.

android ve ipad kullanma fırsatım oldu. android olarak jelly ve marka hi level. performans olarak iyi. iş görür.
ipad olarak mini kullanma fırsatım oldu. çok kararlı bir sistem. kilitlenmesi yok. kapanması yok. en zor işlemi yaparken bir kapat. başka işe bak. sonra geri dön. performans aynı.

hangisi dersen konu şu. sen performans ve kararlılık diyorsan kesinlikle ipad. görüntü kalitesi diyorsan kesinlikle ipad. ne olursa olsun görüntü kalitesi her zaman ipad daha iyidir. marka önemli değil yani. ama adamların kuralları var. flash oynatacaksan uğraşman lazım. hani swf uzantılı bişi falan. her sitedeki animasyonu oynatmaz. kendine has kuralları var. illa o itunes'u kullanacaksın. eşzamanla diyeceksin. herkesle bluetooth gönderemezsin. illa i-bilmemne olacak.

istediğim şekilde kullanayım diyorsan android. flash girişi olsun diyorsan android. daha özgür olayım diyorsan android. android içine total commander kurarsın. hackers keyboard kurarsın. gerisi sana kalmış. gerisi herşey kolay.

ama bil ki tabletlere üretilen programların en iyileri her zaman ipad ya da iphone içindir. her zaman ipad daha hızlı çalışır. daha az takılır. takılmaz yani.

bir de şöyle bir laf vardı. gözünü ios'ta açanlar bir daha başka şeye dönüp bakmazlar.

bir de şunu diyeyim. ipad yanında bir kibrit çöpü bile vermez. bi kulaklık olsun bi kalem olsun bir kılıf olsun vermez. alırsan orjinalleri çok pahalıdır. çakma alman lazım gelir. alırsın da. bakarsın aletin üzerinde çuval gibi durur.

cmos' Alıntı:
android ve ipad kullanma fırsatım oldu. android olarak jelly ve marka hi level. performans olarak iyi. iş görür.
ipad olarak mini kullanma fırsatım oldu. çok kararlı bir sistem. kilitlenmesi yok. kapanması yok. en zor işlemi yaparken bir kapat. başka işe bak. sonra geri dön. performans aynı.

hangisi dersen konu şu. sen performans ve kararlılık diyorsan kesinlikle ipad. görüntü kalitesi diyorsan kesinlikle ipad. ne olursa olsun görüntü kalitesi her zaman ipad daha iyidir. marka önemli değil yani. ama adamların kuralları var. flash oynatacaksan uğraşman lazım. hani swf uzantılı bişi falan. her sitedeki animasyonu oynatmaz. kendine has kuralları var. illa o itunes'u kullanacaksın. eşzamanla diyeceksin. herkesle bluetooth gönderemezsin. illa i-bilmemne olacak.

istediğim şekilde kullanayım diyorsan android. flash girişi olsun diyorsan android. daha özgür olayım diyorsan android. android içine total commander kurarsın. hackers keyboard kurarsın. gerisi sana kalmış. gerisi herşey kolay.

ama bil ki tabletlere üretilen programların en iyileri her zaman ipad ya da iphone içindir. her zaman ipad daha hızlı çalışır. daha az takılır. takılmaz yani.

bir de şöyle bir laf vardı. gözünü ios'ta açanlar bir daha başka şeye dönüp bakmazlar.

Çok aydınlatıcı oldu teşekkürler

Geri