İsmini bir türlü hatırlayamadığım bir film var

Kodla Büyü

hipopotam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar kusura bakmayın özür diliyorum fakat gerçekten bir türlü adını hatırlayamadım aylardır düşün düşün googleden araştır bi türlü bulamadım ancak izlemiş ve hatırlayan biri olursa belki hatırlar diye buraya yazmak istedim

şimdi iki tane çocuk var küçük 5-6 yaşlarında şirin bir kız biri erkek bunların birisinin annesi birisininde babası eşlerinden ayrılmış hayat bunları biryerde karşılaştırmış bu iki çocukta ilk başlarda anlaşamıyor her fırsatta bri annesini diğer babasını ayırmaya çalışıyor ötekinden neyse sonra anlaşıyorlar fakat
bu sefer de sanırım anne babalarını aşık etmeleri gerkiyor bunun için dilek ağacımıydı dilek taşımı dilek küresi mi dilek ağacı mıne onun altında dilek dilemeleri gerekiyormuş galiba bir gece bu iki afacan işte bu şeyi söküp evlerinin vbahçesine götürüyorlar sonra mutlu son bu filmin adını hatırlayan var mıdır
birde yönetci arkadaşlardan ricam cevap geldikten sonra illada gereksiz buluyorsanız silin hemen silmeyin. bu film bana lazım çünkü ama bir türlü adını bulamadığım için arşivlerdede aratıp bulamaıyorum internette.

oyuncular tanınmış mıydı? başka bir filmden hatırladığınız karakter varsa bulabiliriz sanırım.

hipopotam' Alıntı:
filmdeki küçük kızın filimdeki adı tripsy di .
Problem çocuk 2 filmin özeti:
Junior ve Babası Ben Cold River'tan Mortville'e taşınmışlardır. Gayet mutlu bir ilişki içerisindeyken, babasının yeni bir anne bulmak için arayışa geçmesiyle, Junior tekrar bir tehlike oluşturmaya ve babasının randevu girişimleirni baltalamaya sabote etmeye başlar. Ben okul hemşiresi Annie'ye aşık olur. Fakat daha kötü bir durum söz konusudur. Annie'nin Trixie isminde Junior'dan daha baş belası bir kızı vardır ve o da tıpkı junior gibi annesinin randevu girişimleirni sabote etmektedir. Bu sırada Ben Lawanda Dumore isimli Mortville'in en zengin kadınıyla karşılaşır. Lawanda Ben'e deliler gibi aşık ve Junior'u bağdat ta yatılı bir okula gönderecek kadar tutkuludur. Bu durumda Junior'ın biraz yardıma ihtiyacı olacaktır.

capsk.jpg

bu kareler problem çoçuk1den

capsgw.jpg

bu kareler problem çoçuk2den

capsj.jpg

bu kareler problem çoçuk3den

ahmet27' Alıntı:
hipopotam' Alıntı:
filmdeki küçük kızın filimdeki adı tripsy di .
Problem çocuk 2 filmin özeti:
Junior ve Babası Ben Cold River'tan Mortville'e taşınmışlardır. Gayet mutlu bir ilişki içerisindeyken, babasının yeni bir anne bulmak için arayışa geçmesiyle, Junior tekrar bir tehlike oluşturmaya ve babasının randevu girişimleirni baltalamaya sabote etmeye başlar. Ben okul hemşiresi Annie'ye aşık olur. Fakat daha kötü bir durum söz konusudur. Annie'nin Trixie isminde Junior'dan daha baş belası bir kızı vardır ve o da tıpkı junior gibi annesinin randevu girişimleirni sabote etmektedir. Bu sırada Ben Lawanda Dumore isimli Mortville'in en zengin kadınıyla karşılaşır. Lawanda Ben'e deliler gibi aşık ve Junior'u bağdat ta yatılı bir okula gönderecek kadar tutkuludur. Bu durumda Junior'ın biraz yardıma ihtiyacı olacaktır.
evet hocam tebrik ederim buldunuz. çok teşekür ederim.
bende aşk küresi topu dilek ağazı diye aratıp duruyordum.

Geri